SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Indian Wells 2015 – Simona Halep, după calificarea în sferturi: „Mi-am regăsit drumul”

Indian Wells 2015 – Simona Halep, după calificarea în sferturi: „Mi-am regăsit drumul”

indian wells 2015 simona halep

indian wells 2015 simona halep
Simona Halep la Indian Wells 2015

Calificată pentru al doilea an consecutiv în sferturile de finală de la Indian Wells 2015, Simona Halep a povestit, după victoria obținută în fața Karolinei Pliskova, care a fost secretul victoriei.

Probabil că secretul a fost că am avut un retur foarte bun. De aceea am putut câștiga împotriva ei”, a declarat Simona Halep la finalul partidei din optimile de finală cu Karolina Pliskova, din optimile de finală de la Indian Wells 2015. ”Eu am încercat să îmi fac jocul, să fiu agresivă și să stau foarte aproape de linia de fund. Câteodată am făcut un pas în spate deoarece ea lovește foarte puternic. Acum am încredere, ceea ce e cel mai important lucru”, a mai spus Simona Halep.

A treia jucătoare a lumii a fost foarte mulțumită și de cum a abordat meciul: ”Am mers pe teren și am luptat pentru fiecare minge și cred că acesta e stilul meu. Mă simt ca și cum mi-am regăsit drumul și lupt din nou pentru fiecare minge și pentru fiecare meci”, a mai spus Halep la conferința de presă. Ea a rememorat înfrângerea de la Australian Open, atunci când pare că i s-a schimbat percepția asupra tenisului: ”Îmi pierdusem acest spirit la Australian Open. Contra Makarovei nu am luptat până la final, iar acesta e cel mai rău lucru care mi se putea întâmpla. Apoi mi-am spus că nu mai vreau să renunț niciodată la luptă”, a mai spus Simona Halep.

CITEȘTE ȘI:  Indian Wells 2015: Simona Halep s-a calificat în SEMIFINALE

Așa că acum sunt semne bune în privința meciului din sferturile de finală de la Indian Wells 2015, contra Carlei Suarez Navarro. Acesta va avea loc miercuri seară, iar Simona ne liniștește: ”Mă simt mai bine acum. Mult mai încrezătoare. Voi merge pe teren și voi lupta pentru fiecare punct”, a încheiat jucătoarea noastră.Leave a Reply

Top