SUNTETI AICI
ACASA > Romani > S-a stabilit la ce oră va juca Simona Halep în turul 2 la Indian Wells

S-a stabilit la ce oră va juca Simona Halep în turul 2 la Indian Wells

indian wells simona halep

indian wells simona halep
Simona Halep la Indian Wells

Organizatorii turneului de la Indian Wells au stabilit ora la care se va disputa meciul de debut al Simonei Halep în turneul american.

Simona Halep va juca azi în turul secund al turneului de la Indian Wells, adversară urmând să-i fie rusoaica Daria Gavrilova. Aceasta, după ce a trecut de calificări, a reușit să o învingă cu scorul de 6-3, 6-4 pe Silvia Soler-Espinosa, din Spania. Va fi prima confruntare directă dintre cele două jucătoare.

Partida dintre Simona Halep și Daria Gavrilova este programată a doua pe terenul 3, imediat după meciul dintre americanul Donald Young și spaniolul Pablo Carreno-Busta, care va începe la ora locală 11.00, adică 20.00 în România. Astfel că e posibil ca partida dintre Halep și Gavrilova să înceapă în jurul orei 21.30. Întâlnirea va fi în direct pe DolceSport 1.

La actuala ediție a turneului de la Indian Wells, Simona Halep a fost desemnată a treia favorită. Pentru a rămâne pe locul 3 în clasamentul mondial, ea are nevoie de o calificare în optimile de finală. În caz contrar, ea va cădea pe locul 4, urmând să fie depășită de cehoaica Petra Kvitova.6 thoughts on “S-a stabilit la ce oră va juca Simona Halep în turul 2 la Indian Wells

Leave a Reply

Top