SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Maria Sharapova despre Simona Halep: “Este o sportivă mare, mi-e foarte greu să o bat”

Maria Sharapova despre Simona Halep: “Este o sportivă mare, mi-e foarte greu să o bat”

halep sharapova festivitate madrid wta

halep sharapova festivitate madrid wta
Simona Halep si Maria Sharapova la Festivitatea de premiere de la Madrid

Simona Halep a cam băgat spaima în Maria Sharapova. Rusoaica a vorbit, la Miami, despre jucătoarea noastră, care îi atacă locul 2 în clasamentul mondial.

Acesta nu este primul sezon în care ea joacă la cel mai înalt nivel. A terminat anul trecut pe locul trei. Este foarte consistentă şi o jucătoare pe care mi-e foarte greu să o bat, la fel ca şi multe alte jucătoare. Am avut o mulţime de meciuri dificile împotriva ei. Cred că toate meciurile jucate cu ea în ultimul an au fost de trei seturi. Este o jucătoare solidă, care variază loviturile, este o sportivă mare. Ea are o mulţime de calităţi“, a spus Sharapova despre SImona Halep.

Sharapova şi Halep s-au întâlnit de cinci ori până acum, sportiva rusă câştigând de fiecare dată.6 thoughts on “Maria Sharapova despre Simona Halep: “Este o sportivă mare, mi-e foarte greu să o bat”

  1. “A bagat spaima?” Hai sa fim seriosi, Maria a castigat aproape tot ce se putea castiga in tenis, nu cred ca mai are de ce sa se sperie de nimeni si nimic iar pana una alta e 5-0 la intalnirile directe pentru Maria

Leave a Reply

Top