SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > Miami Open 2015. Monica Niculescu s-a calificat în optimile de dublu

Miami Open 2015. Monica Niculescu s-a calificat în optimile de dublu

monica niculescu australian open romania
monica niculescu australian open romania
Monica Niculescu

Monica Niculescu a trecut repede peste înfrângerea din meciul cu Serena Williams. La câteva ore distanță s-a calificat în optimile de dublu la Miami Open.

În primul tur al probei de dublu de la Miami Open, Monica Niculescu și rusoaica Alexandra Panova au învins cu scorul de 6-2, 6-3 perechea Lisa Raymond/ Samantha Stosur, acestea din urmă fiind, fiecare, foste lidere mondiale ale specialității. Victoria a venit la doar câteva ore după ce Monica fusese învinsă de Serena Williams în turul secund al competiției americane.

În optimile de finală ale probei de dublu de la Miami Open, Monica Niculescu și Alexandra Panova vor juca împotriva favoritelor 4, Su-Wei Hsieh/ Flavia Pennetta. Acestea au trecut cu scorul de 6-1, 6-3 de cuplul Alize Cornet/ Elina Svitolina.

Monica Niculescu e ultima româncă rămasă în cursă la dublu, după ce, aseară, Simona Halep și Alexandra Dulgheru au fost eliminate în primul tur. De asemenea, în urmă cu două zile a părăsit competiția și Elena Bogdan, care în pereche cu americanca Nicole Melichar a fost învinsă cu 6-1, 6-0 de cuplul principal favorit, Martina Hingis/ Sania Mirza.

Tot azi s-a mai jucat și meciul românilor la dublu, Horia Tecău învingându-l pe Florin Mergea.



3 thoughts on “Miami Open 2015. Monica Niculescu s-a calificat în optimile de dublu

Leave a Reply

Top