SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Miami Open. Simona Halep ştie cum să joace contra Camilei Giorgi: «Trebuie să fiu agresivă şi să servesc bine»

Miami Open. Simona Halep ştie cum să joace contra Camilei Giorgi: «Trebuie să fiu agresivă şi să servesc bine»

miami open simona halep

miami open simona halep
Simona Halep la Miami Open

Simona Halep a acordat, după calificarea în turul trei la Miami, un interviu celor de la TennisTV, în care a vorbit de dificultatea adaptării la umiditatea din Miami, despre obiectivele ei și despre viitoarea ei adversară, Camila Giorgi.

La Indian Wells aerul e foarte uscat. Aici, la Miami, e umiditate. Transpiri mult si nu e ușor să te adaptezi. Am avut doar câteva zile aici și încă nu sunt 100%. Dar încerc să îmi îmbunătățesc jocul în fiecare zi și să rămân concentrată. Tenisul e plăcerea mea, nu simt presiune și nu mă simt vânată de celelalte jucătoare. Vreau să câștig cât mai multe meciuri. Nu simt presiune, totul e legat de încredere. Și cred că pot câştiga fiecare meci”, a declarat Simona.

Halep a vorbit și despre dificultățile pe care le are o mare jucătoare de a se concentra la un turneu imediat după ce a cucerit un titlu important. Și a recunoscut că e dificil: ”Nu e uşor să începi un alt turneu după ce ai câştigat un titlu mare, pentru că te simţi un pic relaxată, eşti foarte fericită. Dar trebuie să uit titlul, să stau concentrată pentru această săptămână. Încerc să rămân concentrată şi să mă gândec cum pot să-mi îmbunătăţesc jocul , pentru că acum nu joc cel mai bun tenis al meu. Dar e greu, pentru că trebuie să joc meciuri mereu si mereu”, a mai spus Simona.

Ea a vorbit și de viitoarea adversară, Camila Giorgi, cu care se va întâlni în premieră duminică, de la ora 17.50. ”Nu am văzut-o jucând, dar am auzit că joacă repede și plat. Nu e mai înaltă ca mine (n.r italianca are 1,66 m), ceea ce e bine, sunt relaxată din punctul ăsta de vedere”, a explicat Simona. Ea știe și cum trebuie să joace împotriva italiencei: ”Trebuie să stau aproape de linia de fund, să fiu agresivă şi să servesc bine. Am nevoie de serviciu în următorul meci”, a încheiat românca.Leave a Reply

Top