SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Alexandra Cadanțu, prima victorie după 5 luni

Alexandra Cadanțu, prima victorie după 5 luni

florianopolis alexandra cadantu tenis wta

florianopolis alexandra cadantu tenis wta
Alexandra Cadantu

Alexandra Cadanțu a pus capăt unei perioade de coșmar de 5 luni. Ea a câștigat azi primul meci în circuitul ITF.

Alexandra Cadanțu s-a calificat în optimile de finală ale turneului ITF de la Chiasso, după ce a trecut, în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-4, de cehoaica Pernilla Mendesova. Pentru Cadanțu aceasta e prima victorie într-un meci oficial de la turneul ITF din Victoria, Mexic, care a avut loc în săptămâna 20-26 octombrie 2014. Atunci a învins-o în optimile de finală, cu 6-3, 5-7, 6-4 pe argentinianca Catalina Pella. De atunci, a mai disputat două partide de simplu, doar una dintre ele anul acesta, Alexandra aflându-se în recuperare mult timp în acest sezon după o accidentare. Acesta e și motivul pentru care ea a ieșit din Top 300 WTA, ocupând locul 320 în lume la acest moment.

În optimile de finală ale turneului de la Chiasso, dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari, Alexandra Cadanțu va juca împotriva celei de-a patra favorite, olandeza Quirine Lemoine.

La Chiasso au mai ajuns pe tabloul principal, după ce au trecut de calificări, alte două românce: Cristina Dinu – a fost eliminată în primul tur de cehoaica Jesika Maleckova – și Diana Buzean.One thought on “Alexandra Cadanțu, prima victorie după 5 luni

Leave a Reply

Top