SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Caroline Wozniacki va fi antrenată pentru turneele de zgură de Arantxa Sanchez Vicario

Caroline Wozniacki va fi antrenată pentru turneele de zgură de Arantxa Sanchez Vicario

caroline wozniacki arantxa sanchez vicario

caroline wozniacki arantxa sanchez vicario
Caroline Wozniacki, alaturi de Arantxa Sanchez Vicario

Un alt fost lider mondial al tenisului feminin revine în activitate din postura de antrenor. Arantxa Sanchez Vicario va face parte din echipa danezei Caroline Wozniacki în sezonul de zgură.

Arantxa Sanchez Vicario va fi alături de noi pentru turneele de la Roma și Madrid, iar între ele va mergea împreună cu noi la antrenamentele de la Monte Carlo”, a declarat, pentru televiziunea daneză TV2 Sport, Piotr Wozniacki, tatăl și antrenorul lui Caroline. El a declarat că iberica ”va fi cu noi până la Roland Garros, turneul care încheie sezonul de zgură. Atunci vom decide, în funcție de ce se va întâmpla, dacă vom continua sau nu colaborarea”, a mai spus el.

Colaborarea dintre Caroline Wozniacki și iberica Arantxa Sanchez Vicario a început, de fapt, la Miami, dar abia acum, pe zgură, își va arăta roadele. Arantxa Sanchez este una dintre numeroasele lidere mondiale care au revenit în circuit ca antrenoare: Martina Navratilova e lângă Agnieszka Radwanska, Lindsay Davenport alături de Madison Keys, iar Mary Pierce lângă Andy Murray.

Arantxa Sanchez Vicario e ruinată

Pentru Arantxa Sanchez Vicario, această colaborare e o adevărată gură de oxigen, pentru că nu mai departe de luna februarie fosta campioană de la Roland Garros mărturisea, cu lacrimi în ochi, că e ruinată din cauza fraudei comise de rudele sale, care i-au  administrat banii câștigați de-a lungul carierei.

Pentru Caroline Wozniacki, fost lider mondial, ajunsă acum pe locul 5, această colaborare cu Arantxa Sanchez este una dintre multele încercate de-a lungul timpului. Ea a lucrat de-a lungul timpului cu Thomas Hogstedt – cel încercat și de Simona Halep la începutul anului – și cu Thomas Johansson, dar de fiecare dată s-a reîntors la tatăl ei, despre care spune că îi înțelege cel mai bine nevoile și jocul. Anul ăsta se pare că nu i le-a deslușit foarte bine, din moment ce a fost eliminată în sferturi la Indian Wells și Miami și în turul secund la Australian Open.



Leave a Reply

Top