SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Ce urmează pentru Simona Halep după Miami. Iată care sunt următoarele turnee la care va participa

Ce urmează pentru Simona Halep după Miami. Iată care sunt următoarele turnee la care va participa

simona halep miami

simona halep miami
Simona Halep

Eliminată în semifinale la Miami, Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a pus punct unei perioade extrem de solicitante, începută acum patru săptămâni, la Indian Wells. Iată unde va juca ea până la Roland Garros.

În acest interval, ea a câștigat titlul la Indian Wells și a ajuns în semifinale la Miami, un efort considerabil pentru jucătoarea noastră, mai ales că era pentru prima dată când, după cucerirea unui titlu important, a jucat în săptămâna imediat următoare la o altă competiție. De altfel, chiar și ea a recunoscut, după calificarea în sferturile de finală de la Miami,: ”E o experiență nouă pentru mine. Până acum, după ce cuceream un titlu, nu mai participam la turneul imediat următor din cauza oboselii sau a accidentărilor. Acum am vrut să joc și la Miami și mă bucur că am făcut-o”, spunea ea la începutul acestei săptămâni, după victoria cu Flavia Pennetta, din optimile de finală.

Acum, toată lumea se întreabă ce va face Simona Halep în continuare. Conform surselor mele, care știți că sunt de cea mai bună calitate, Simona nu va juca sigur în Fed Cup. Ea va face anunțul la revenirea în țară – oricum pe 8 aprilie va fi anunțată echipa. Motivele absenței ei sunt de înțeles, le-am și scris AICI acum câteva zile și sunt sigur că nimeni nu are ce să-i reproșeze acestei fete minunate.

În continuare, după câteva zile de pauză, Simona Halep o să participe la trei turnee foarte importante pe zgură înainte de Roland Garros, acolo unde anul trecut a jucat finala. Va începe cu Stuttgart, programat în perioada 20-26 aprilie. Acolo va fi cap de serie 2, după Maria Sharapova, campioana ultimelor 3 ediții ale competiției la care câtigătoarea pleacă acasă la volanul unui Porsche, evident, decapotabil… Cum anul trecut a fost eliminată în turul secund, competiția germană reprezintă un bun prilej pentru Simona de a aduna ceva puncte în clasamentul mondial.

Apoi va veni dublu Madrid – Roma. La Madrid, turneu care va avea loc în perioada 2-9 mai, ea este și pe afiș, alături de Roger Federer. În Spania are de apărat finala jucată anul trecut contra Mariei Sharapova. Turneul de la Roma e în săptămâna imediat următoare, 11-17 mai. Și această competiție, la fel ca și cea de la Stuttgart, e una care poate aduce puncte importante Simonei, pentru că anul trecut s-a retras înaintea optimilor de finală.

Apoi, sezonul de zgură se va încheia pentru Simona Halep la Roland Garros, turneul de Grand Slam unde e cotată cu șanse importante la cucerirea titlului și care va avea loc în perioada 19 mai – 7 iunie.3 thoughts on “Ce urmează pentru Simona Halep după Miami. Iată care sunt următoarele turnee la care va participa

Leave a Reply

Top