SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Andreea Mitu a intrat în premieră în Top 100 WTA!

Andreea Mitu a intrat în premieră în Top 100 WTA!

andreea mitu fed cup

andreea mitu fed cup
Andreea Mitu a invins-o pe Eugenie Bouchard in Fed Cup

Toată lumea a vorbit deja de revenirea pe locul 2 în clasamentul mondial WTA a Simonei Halep. Numai că mai trebuie consemnat un fapt cel puțin la fel de important: intrarea, în premieră, în Top 100 WTA, a Andreei Mitu!

Autoarea unui salt de trei locuri față de ultima ierarhie, Andreea Mitu ocupă, de azi, locul 100 în clasamentul mondial. E o premieră pentru jucătoarea care a obținut un punct de aur pentru România în barajul cu Canada din Fed Cup, o premieră care face ca acum numărul tenismenelor românce din primele 100 de jucătoare ale lumii să se ridice din nou la 5.

Simona Halep e clasată cel mai sus – locul 2, în urcare o poziție. E urmată de Irina Begu, care staționează pe locul 33, de Monica Niculescu, care a urcat două poziții și e acum pe 61, și de Alexandra Dulgheru, care a urcat un loc, până pe 69.

În Top 200 le mai avem pe Sorana Cîrstea, care a urcat două locuri și e pe 143, Ana Bogdan, care a coborât 7 poziții și e pe 178 și pe Patricia Țig, care a coborât un loc și e pe 179.

La dublu avem în continuare 4 fete în Top 100: Monica Niculescu e prima, pe 49. E urmată de Raluca Olaru, care a urcat un loc, pe 59, Irina Begu, care a rămas pe 65 și Elena Bogdan, care a urcat o poziție, pe 88.One thought on “Andreea Mitu a intrat în premieră în Top 100 WTA!

Leave a Reply

Top