SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV. Monica Niculescu NU VA JUCA în barajul pentru Grupa Mondială 1 a Fed Cup

EXCLUSIV. Monica Niculescu NU VA JUCA în barajul pentru Grupa Mondială 1 a Fed Cup

indian wells 2015 monica niculescu

indian wells 2015 monica niculescu
Indian Wells 2015: Monica Niculescu a fost eliminată și la dublu

Nu doar Simona Halep va lipsi din echipa României în barajul pentru Grupa Mondială I a Fed Cup din Canada.

La meciul dintre Canada și România, care va avea loc în zilele de 18 și 19 aprilie, la Montreal, România nu se va putea baza pe două jucătoare dintre cele care au calificat echipa aici. E vorba de Simona Halep, care a explicat azi, la revenirea în București, de ce nu poate juca în Canada, și de Monica Niculescu.

A treia rachetă a României conform clasamentului mondial, Niculescu (70 WTA) va lipsi din echipa noastră din cauza unei accidentări. Ea suferă de o fasciită plantară la piciorul drept, o afecțiune care dă dureri îngrozitoare și care se tratează prin repaus, ceea ce e aproape imposibil la tenismene. Ea suferă de această problemă medicală de anul trecut. Pentru a fi foarte precis, ea a început să aibă dureri în talpa piciorului drept în februarie anul trecut, la turneul de Fed Cup disputat de echipa noastră la Budapesta, în Zona Euro-Africană. Această afecțiune se agravează a zborurile transatlantice (nu am idee de ce, probabil că există o explicație medicală). De altfel, în timpul zborurilor ea are un aparat care îi ține laba piciorului în extensie tocmai pentru a mai încerca să amelioreze durerile.

Altfel, înainte de a încheia, mai trebuie știut un lucru. Să nu vă mirați dacă o veți vedea pe Monica pe tablou la Katowice. E obligată să se ducă pentru a nu plăti amendă. Numai că are dureri, iar cel mai bun exemplu că nu va juca mult în Polonia, pentru că nu poate, nu pentru că nu ar vrea, e că a plecat singură în Polonia, fără antrenorul Cătălin Ciorbagiu, lucru care nu se întâmplă niciodată. Eu nu pot să-i urez decât multă sănătate și să reușească să se refacă în cele două-trei săptămâni de pauză pe care le va avea după Katowice, până la Madrid.Top