SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Fed Cup Canada – Romania: Ce au declarat tenismenele noastre la conferința de presă

Fed Cup Canada – Romania: Ce au declarat tenismenele noastre la conferința de presă

Echipa romania fed cup montreal

Echipa romania fed cup montreal
Echipa Romaniei la conferinta de presa de la Montreal (foto: dolcesport.ro)

Echipa de Fed Cup a României a susținut azi conferința de presă obligatorie de dinaintea barajului cu Canada, meci care ne-ar putea readuce, după 23 de ani, în Grupa Mondială I.

La conferințele de presă de acest gen de regulă nu se spun lucruri mari, pentru că, din experiență vă spun, jucătorii – jucătoarele în acest caz – abia așteaptă să înceapă meciul și să vorbească pe teren. Dar apariția în fața presei e obligatorie, pentru că și cei de la Fed Cup trebuie să își prezinte sponsorii pe panourile din spate. Din fericire optimismul a dominat, ceea ce indică o stare de spirit bună în sânul echipei noastre. De asemenea, un alt lucru îmbucurător este că nu s-a vorbit de nici o accidentare, așa că vor juca fetele cunoscute deja, Irina Begu și Alexandra Dulgheru la simplu, Irina Begu și Raluca Olaru la dublu.

Iată ce au declarat câteva dintre fetele noastre, nu înainte de a vă spune că AICI găsiți și înregistrarea video a conferinței.

Revenită după câțiva ani de absență în echipa de Fed Cup, Raluca Olaru a declarat: ”Condițiile sunt bune, încercăm să ne acomodăm cu suprafata. Mă bucur foarte mult că am revenit în echipa. Abia aștept meciurile“.

Titulară la simplu, alături de Irina Begu, Alexandra Dulgheru, a doua rachetă a României și prima jucătoare din echipa noastră care va juca împotriva canadiencei Eugenie Bouchard, a declarat: “E frumos sa jucam in echipa. Intr-un sport individual, noi avem grija de noi insine. Dar acum intervine spiritul de echipa. De cateva ori pe an, vine o perioada cand nu luptam numai pentru noi, ci reprezentam tara facand parte dintr-o echipa“.

În fine, căpitanul nejucător, Alina Tecșor Cercel a declarat: “Suprafata de joc e una rapida, ne avantajeaza. Sala arata foarte bine si ne simtim bine aici. Cu siguranta vom avea sustinatori romani, dar suntem pregatite sa jucam in deplasare”.One thought on “Fed Cup Canada – Romania: Ce au declarat tenismenele noastre la conferința de presă

Leave a Reply

Top