SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 5 aprilie 2015: Revedere după o lună între Simona Halep și tatăl ei

POZA ZILEI, 5 aprilie 2015: Revedere după o lună între Simona Halep și tatăl ei

simona halep tata stere aeroport

simona halep tata stere aeroport
Imbratisarea dintre Simona si tatal ei

Cel mai emoționant moment al revenirii de ieri a Simonei Halep în țară a fost cel în care românca și-a reîntâlnit tatăl.

De regulă, Simona este însoțită în deplasările lungi de tatăl ei, Stere, și de mai mulți membri ai familiei. De data aceasta, însă, din cauza evenimentului tragic care a avut loc la începutul lunii martie, când vărul primar al jucătoarei noastre s-a sinucis, Simona a fost doar cu staff-ul ei peste Ocean. De aceea, revederea dintre tată și fiică a fost foarte emoționantă.

Ca un adevărat star, Simona nu a pus familia în fața fanilor, ci s-a revăzut cu tatăl ei abia după ce a acordat autografe și a făcut poze cu toți fanii care au așteptat-o la aeroport. Apoi, a mers la părintele său, momentele revederii fiind emoționante, cei doi ținându-se în brațe aproape un minut.

Iată câteva fotografii făcute ieri, cu cei doi, dar nu înainte de a remarca faptul că, din cauza doliului, mama Simonei nu a venit la aeroport pentru prima dată după foarte multă vreme. E de înțeles după ce o asemenea nenorocire lovește familia…

simona halep tata stere aeroport
Simona Halep si tatal ei, Stere, pe aeroport
simona halep tata stere aeroport
Simona Halep si tatal ei la iesirea din aeroport
simona halep tata stere aeroport
Simona a primit o groaza de floriLeave a Reply

Top