SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros > Roland Garros 2015: Caroline Wozniacki s-a oprit în turul 2 şi nu o mai poate depăşi pe Simona Halep

Roland Garros 2015: Caroline Wozniacki s-a oprit în turul 2 şi nu o mai poate depăşi pe Simona Halep

caroline wozniacki roland garros 2015

caroline wozniacki roland garros 2015
Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki s-a oprit în turul 2 la Roland Garros 2015, ceea ce e o veste bună şi pentru Simona Halep.

Eliminarea danezei Caroline Wozniacki în turul secund de la Roland Garros 2015 e un lucru bun şi pentru Simona Halep. Românca nu mai poate fi depăşită decât de Maria Sharapova în clasamentul mondial, ceea ce înseamnă că jucătoarea noastră nu poate pica decât pe locul 4, în cel mai rău caz.

În ceea ce o priveşte pe Wozniacki, aceasta era favorita numărul 5 de la Roloand Garros, dar asta nu a ajutat-o prea mult. Ea a fost învinsă cu 6-4, 7-6 (4), de sportiva germană Julia Goerges. Dacă ar fi ajuns în finală la Roland Garros, Wozniacki ar fi depăşit-o pe Halep în clasamentul jucătoarelor profesioniste.



3 thoughts on “Roland Garros 2015: Caroline Wozniacki s-a oprit în turul 2 şi nu o mai poate depăşi pe Simona Halep

  1. Da, e si asta o realitate ca nu o mai poate depasi pe SImona! Este un fapt! Dar preocuparea Simonei si a noastra ar fi sa isi castige ea locul pe care este, mai bine zis sa faca tot posibilul sa il pastreze prin victoriile ei nu prin infrangerea adversarelor! Sunt sigura ca o data cu schimbarea culorii suprafetei de joc se va schimba si starea SImonei! Verde e culoarea sperantei!!!!!

Leave a Reply

Top