SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru dezvăluie motivul retragerilor de la Nottingham și Birmingham

EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru dezvăluie motivul retragerilor de la Nottingham și Birmingham

roland garros 2015 alexandra dulgheru

roland garros 2015 alexandra dulgheru
Alexandra Dulgheru

Așa cum ați aflat în exclusivitate de pe Doartenis, Alexandra Dulgheru va lipsi de la turneele de la Notingham și Birmingham, programate pe iarbă în următoarele două săptămâni. Evident, am vorbit cu Alex pentru a afla ce s-a întâmplat.

Alexandra Dulgheru a explicat pentru cititorii Doartenis.ro motivele absențelor de la Nottingham și Birmingham, despre care ați aflat în materialul scris în urmă cu câteva zile de această ”enciclopedie ambulantă a tenisului” care este Daniel Radu. Cum foarte mulți fani au fost îngrijorați și curioși să afle cauzele retragerii jucătoarei noastre din cele două turnee pe iarbă din Anglia, am vorbit ieri cu jucătoarea nostră. Din păcate, veștile nu sunt foarte bune, dar cu optimismul și puterea de a depăși obstacolele cu care a fost înzestrată, Alex va putea zâmbi din nou în câteva zile. Pe scurt, ea are două probleme: la genunchi și cu răceala care o chinuie de la începutul sezonului.

Din cauza genunchiului, ea nu s-a mai putut antrena după eliminarea de la Roland Garros. Ea va relua antrenamentele chiar azi, sâmbătă: ”Mă doare puțin genunchiul de la Roma. Iar la Paris s-a inflamat. Am avut lichid mai mult acolo și a trebuit sa fac pauză sa se refacă, dar de sâmbătă reîncep antrenamentele”, a declarat, în exclusivitate pentru Doartenis.ro, Alexandra Dulgheru. Recuperarea a constat în repaus și în antiinflamatoare.

În ceea ce privește răceala care a chinuit-o la Paris, aceasta încă nu i-a trecut de tot, de aceea luni va merge la un control amănunțit pentru a vedea de unde provine și cum poate fi tratată eficient. ”Încă nu am scăpat de răceala de la Paris. Sunt spre final cu ea, dar luni o să fac niște analize mai aprofundate, că am răcit foarte des anul ăsta. Am tratat de 4-5 ori cu antibiotice și am jucat doar 3 turnee sănătoasă. Așa că luni voi face teste de tot felul”, mi-a mai spus Alexandra, care le-a mulțumit tuturor fanilor pentru grija pe care i-o poartă și pentru urările transmise prin intermediul site-ului.

Dacă totul va merge bine, și așa va fi, pentru că Alexandra este una dintre cele mai pozitive persoane pe care le cunosc, iar această atitudine atrage după sine numai lucruri bune, ea va reveni pe teren la Eastbourne, turneu programat pe iarbă, în săptămâna 22-29 iunie, competiție care precede Wimbledonul. ”Turneul de la Eastbourne îl joc sigur. Aș fi vrut să am două turnee pe iarbă înaintea Wimbledonului, dar nu s-a putut”, a încheiat Alexandra, căreia îi doresc și pe această cale tot ce e mai bun pe lume.2 thoughts on “EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru dezvăluie motivul retragerilor de la Nottingham și Birmingham

Leave a Reply

Top