SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Calificări Wimbledon: S-a stabilit și tabloul feminin. Vezi adversarele româncelor: Cîrstea, A.Bogdan, Țig

Calificări Wimbledon: S-a stabilit și tabloul feminin. Vezi adversarele româncelor: Cîrstea, A.Bogdan, Țig

Ana Bogdan, pe iarba turneului de la 's-Hertogenbosch

.

Astăzi s-a tras la sorți și tabloul feminin de calificări din cadrul Grand Slam-ului de la Wimbledon. Pe tablou sunt 3 românce , cu o a 4-a așteptând să intre din postura de rezervă (Alternate) . Astfel :

Sorana Cîrstea (locul 187 WTA) o va întâlni în primul tur, pentru prima oară pe japoneza de numai 17 ani: Naomi Osaka (166 WTA) . Pentru Sorana este și primul turneu pe iarbă pe care îl va disputa anul acesta. Ana Bogdan (179 WTA) o va avea ca adversară pe iberica Lourdes Dominguez Lino (90 WTA, favorită #1) , tot în premieră în circuitul profesionist.

.

Ultima, dar nu cea din urmă, Patricia Maria Țig (174 WTA) va evolua împotriva bulgăroaicei Elitsa Kostova (176 WTA). Nici acestea nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci direct. Deasemenea, Mihaela Buzărnescu (213 WTA, clasament protejat) este a 2-a Rezervă (Alternate) în acest moment și așteaptă să vadă dacă două jucătoare dintre cele 96 se vor retrage până la ora disputării primului lor meci. La masculin Adrian Ungur a fost eliminat de reprezentantul Germaniei astăzi, Dustin Brown în 2 seturi.

Meciurile vor începe mâine . Să le urăm succes !

Daniel RaduDoarTenis.ro

One thought on “Calificări Wimbledon: S-a stabilit și tabloul feminin. Vezi adversarele româncelor: Cîrstea, A.Bogdan, Țig

Leave a Reply

Top