SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Exclusiv: Simona Halep va participa și în proba de dublu la Wimbledon, alături de o altă românca !

Exclusiv: Simona Halep va participa și în proba de dublu la Wimbledon, alături de o altă românca !

Simona Halep la Wimbledon 2014

.

Chiar dacă listele finale pentru proba de dublu din cadrul Grand Slam-ului de la Wimbledon vor fi definitivate abia  peste o săptămână, DoarTenis vă pune la dispozitie informații în Exclusivitate care îi privesc pe jucătorii de tenis români angrenați în această competiție :

Astfel, Simona Halep (locul 3 WTA) va reveni pe tabloul principal de dublu al unui turneu de Grand Slam, după un an și jumătate.  Ea va face pereche pe iarba londoneză, cu o altă româncă și anume, Elena Bogdan (79 WTA, dublu) . De la Australian Open 2011 și până la Australian Open 2014 inclusiv, Simona a participat de fiecare dată și în proba de dublu, dar apoi, odată cu intrarea în Top 10 s-a concentrat exclusiv pe proba de simplu, până acum . În schimb, pentru Elena va fi prima participare pe un tablou principal la Wimbledon și doar a 2-a participare a carierei într-un Grand Slam, după Roland Garros, luna trecută, unde a jucat alături de cehoaica Vladimira Uhlirova.

.

Momentan, pe această listă mai apare Alexandra Dulgheru (60 WTA) care s-a înscris alături de americanca Christina McHale (67 WTA) . Pentru Alexandra ar fi doar a 2-a participare la dublu, pe tabloul principal în Grand Slam-ul londonez, dacă cele 2 vor fi direct acceptate pe tablou, întrucât vor fi aproape de limită în această privință . Anul trecut, ultima pereche acceptată direct a avut un clasament combinat de 139 , apoi a mai existat o singură retragere până la startul calificărilor, Wimbledon-ul fiind singurul turneu major unde se joacă și calificări în această probă.

Desigur, până pe 19 iunie, când veți afla tot pe DoarTenis listele finale, se mai pot modifica lucrurile, inclusiv ca jucătorii și jucătoarele să își găsească alt coechipier / altă coechipieră, dar momentan, la ora aceasta, lucrurile sunt așa cum au fost prezentate mai sus. Meciurile de pe tablourile principale vor începe Luni, 29 Iunie 2015 ! Tot pe DoarTenis, ați aflat recent și numele celor 11 români acceptați pe tablourile de simplu (inclusiv calificări) ! Turneul va fi trasmis, în România, în Direct, de Digi Sport !

.

Turneul va fi transmis de Digi Sport

Să le urăm succes !

Daniel RaduDoarTenis.ro

One thought on “Exclusiv: Simona Halep va participa și în proba de dublu la Wimbledon, alături de o altă românca !

Leave a Reply

Top