SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Fără românce la Eastbourne: Monica Niculescu și Irina Begu n-au putut profita de șansele avute ,datorate retragerilor

Fără românce la Eastbourne: Monica Niculescu și Irina Begu n-au putut profita de șansele avute ,datorate retragerilor

Irina Begu, Eastbourne 2015. Foto: James Peeling

.

Deși a reușit să acceadă atât pe tabloul de Simplu cât și pe cel de Dublu datorită retragerilor, Monica Niculescu nu a putut profita de aceste șanse. Ea a fost învinsă Marți în proba de Simplu, iar astăzi, a venit înfrângerea și la Dublu:

Ieri , Niculescu (locul 46 WTA, simplu) a cedat în fața americancei CoCo Vandeweghe (48 WTA) în 3 seturi, scor 5-7 6-2 1-6 după ce intrase pe tablou din postura de al 2-lea Lucky Loser, direct în turul 2, în  locul Angeliquei Kerber. Nici Astăzi , Românca situată pe locul 52 WTA la dublu nu a avut mai mult noroc,  pierzând și în această probă, alături de Arina Rodionova (Australia 42 WTA, dublu) în Super Tie-Break în fața fostelor lidere mondiale Cara Black / Lisa Raymond (Zimbambwe / S.U.A) , scor 6-3 3-6 8-10 . Cele 2 au intrat în competiție din postura de Rezerve (Alternates) , după retragerea Petrei Kvitova.  Monica va primi 13 puncte în clasamentul WTA de simplu (din calificări) și 1 punct în cel de dublu după această săptămână.

.

Deasemenea, Irina-Camelia Begu (56 WTA, dublu) a acces și ea pe tabloul de dublu astăzi, după retragerea canadiencei Eugenie Bouchard dar nu a reușit să producă surpriza , alături de partenera sa, Lara Arruabarrena (Spania, 43 WTA dublu) , cedând în fața rusoaicelor Ekaterina Makarova / Elena Vesnina, favorite numărul 2, scor 4-6 0-6 .  Astfel , România a rămas fără reprezentante la turneul de la Eastbourne, urmând ca de Luni, 29 iunie să înceapă testul cel mare pe iarbă, pentru cei 9 jucători și jucatoare aliniate la start ,din țara noastră.

Să le urăm succes în continuare !

Daniel RaduDoarTenis.ro

Leave a Reply

Top