SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Halep și Begu, cap de serie #1 și #14 la Birmingham. Niculescu pe tablou. Tecău și Mergea la Halle. Vezi restul

Halep și Begu, cap de serie #1 și #14 la Birmingham. Niculescu pe tablou. Tecău și Mergea la Halle. Vezi restul

Simona Halep, Wimbledon 2014

.

Urmează altă săptămână de turnee pe iarbă , iar “armata” de jucători români are de înfruntat noi provocări . 7 reprezentanți din Top 200 vor evolua începând cu zilele următoare în turnee:

Astfel , Simona Halep (locul 3 WTA) va fi Cap de serie #1 la turneul WTA Premier de la Birmingham , Marea Britanie. Primele 8 favorite vor avea primul tur liber (BYE) .  Acestea sunt: Halep, Ivanovic, Suárez Navarro, Kerber, *Bouchard (*WC) , Ka.Pliskova, Petkovic, Lisicki . Cealaltă româncă din Top 30 : Irina-Camelia Begu (29 WTA), va fi Cap de serie #14.  Actualmente semifinalistă la WTA Nottingham, Monica Niculescu (61 WTA) este și ea pe tabloul principal . Tabloul este de 64 de poziții, cu primele 8 beneficiind de BYE în prima manșă.  Acesta se va stabili în acest Weekend. Turneul va fi transmis, în România, în Direct de Digi Sport, de Luni !

.

La masculin, la turneul ATP 500 de la Halle, Germania, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer (7 ATP / 8 ATP) vor fi Cap de serie #1 iar Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna (16 ATP / 18 ATP) , Cap de serie #2, dacă o echipă din 2 jucători mai bine clasați nu se va înscrie în turneu, la fața locului (On-Site) . Frații Bryan s-au retras și de la acest turneu și îi mulțumesc Daianei Mergea pentru această ultimă informație. Mâine vom afla tabloul principal.

În turneul ITF de 50.000$ de la Ilkley, Marea Britanie, tot pe iarbă, Ana Bogdan (183 WTA) va juca în calificări, unde va fi cap de serie, în timp ce pe zgură , la ITF-ul de 50.000$+H (H = ospitalitate) de la Montpellier (Franța) , Sorana Cîrstea (191 WTA) va fi pe tabloul principal .

.

Să le urăm succes !

Daniel Radu DoarTenis.ro

Leave a Reply

Top