SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Mitu – Vandeweghe, Copil – Nieminen la ‘s-Hertogenbosch, Niculescu – Lepchenko la Nottingham. Vezi restul meciurilor

Mitu – Vandeweghe, Copil – Nieminen la ‘s-Hertogenbosch, Niculescu – Lepchenko la Nottingham. Vezi restul meciurilor

Andreea Mitu, astăzi, la 's-Hertogenbosch

.

Astăzi s-au stabilit meciurile de pe tablourile principale la simplu din turneele WTA, ATP și ATP Challenger , precum și cele de dublu din cadrul turneelor ATP. Vedeți mai jos împotriva cui vor juca românii angrenați în aceste turnee, care vor începe Luni:

.

Pe iarba de la ‘s-Hertogenbosch, în Olanda, la simplu feminin, Andreea Mitu (locul 100 WTA), ultima jucătoare acceptată direct pe tabloul principal, o va întâlni în primul tur, pe americanca CoCo Vandeweghe (33 WTA, favorită #3) . Cele două nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul profesionist.

La același turneu, dar la simplu masculin, Marius Copil (202 ATP) , beneficiar al unui Wild Card se va duela în primul meci pe tabloul principal cu finlandezul Jarkko Nieminen (87 ATP) . Finlandezul îl conduce pe român cu 2-0 în întâlnirile directe, disputate în 2011 și 2012, pe suprafață rapidă, Nieminen câștigând atunci fără mari probleme.

Pe tabloul de dublu, Horia Tecău (10 ATP, dublu), împreună cu partenerul său, Jean-Julien Rojer (11 ATP), sunt Cap de serie #1 și vor întâlni perechea Yen-Hsun Lu / Oliver Marach (Taipei, 65 ATP simplu / Austria, 52 ATP dublu) în primul tur, Este prima întâlnire între aceștia.

.

La Nottingham (Marea Britanie, iarbă) , Monica Niculescu (67 WTA), o va avea ca adversară în prima manșă, pe americanca Varvara Lepchenko (34 WTA, favorită #3) . Românca joacă în aceste momente, semifinala la turneul ITF de 100.000$ de la Marseille, pe zgură.  Niculescu o conduce pe Lepchenko cu 2-0 în întâlnirile direct, meciuri disputate în 2008 și 2010 pe Hard, compatrioata noastră impunându-se ușor atunci.

În Germania, la Stuttgart, tot pe iarbă , Florin Mergea (13 ATP) și partenerul său Rohan Bopanna (India, 21 ATP) sunt Cap de serie #4 și vor întâlni în primul meci, pentru prima oară, perechea croato-germană Marin Cilic / Frank Moser (10 ATP simplu / 103 ATP dublu) . Aici , cap de serie #1 sunt frații Bryan. Deasemenea, și Rafael Nadal împreună cu Feliciano Lopez sunt pe tablou .

În circuitul Challenger, la Caltanissetta (Italia, zgură) , Victor Hănescu (186 ATP) și Adrian Ungur (188 ATP) vor juca împotriva lui Gastao Elias (Portugalia, 152 ATP, favorit #8, 1-1 în meciurile directe) , respectiv lui Maxime Hamou (Franța, 225 ATP, prima întâlnire)

.

Tablourile de dublu pentru turneele WTA și ATP Challenger se vor trage la sorți mâine, precum și tablourile principale pentru turneele ITF.

Să le urăm succes românilor !

Daniel RaduDoarTenis.ro

Leave a Reply

Top