SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > POZA ZILEI, 5 iunie 2015: Novak Djokovic se bucură de fiecare moment la Roland Garros

POZA ZILEI, 5 iunie 2015: Novak Djokovic se bucură de fiecare moment la Roland Garros

novak djokovic roland garros

novak djokovic roland garros
Novak Djokovic se distreaza in fiecare clipa libera

Cum ieri a avut zi de pauză, Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial și unul dintre protagoniștii programului de azi, când va juca în semifinale, a acceptat câteva invitații pentru interviuri la diferite posturi de televiziune.

În pauzele dintre filmări, Novak Djokovic e așa cum mi-l imaginam: se bucură de fiecare moment liber, încearcă să îi facă pe ceilalți să se simtă bine și nu se teme de situații care altora li s-ar părea jenante. Mai sus aveți un exemplu și mă bucur – chiar dacă nu sunt un fan al lui în mod special – că tenisul are un astfel de lider care știe să se și amuze, care nu se teme de penibil și care, înainte de toate, este chiar omul potrivit la locul potrivit (la cum a jucat anul acesta nu cred că există cineva care să îi pună la îndoială locul ocupat).Revenind la lucrurile tehnice, să spunem că azi se vor disputa semifinalele masculine. De la ora 14.00 se vor întâlni Jo Wilfried Tsonga și Stan Wawrinka, imediat după aceea urmând să joace Novak Djokovic și Andy Murray. Dorința mea ascunsă pe care simt nevoia să o împărtășesc cu voi chiar dacă o să spuneți că nu e profesionist, e ca finala să fie Tsonga – Murray, iar campion Murray. Realitatea probabil că va fi cu totul alta, adică o finală Wawrinka – Djokovic, iar campion Djokovic.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 13 decembrie 2014: Novak Djokovic, pe plajă la Dubai, cu o blondă misterioasă

Indiferent de rezultatele de azi și de ce se va întâmpla pe teren duminică, important e să avem meciuri frumoase și să ne bucurăm de tenis atât noi, cât și jucătorii.

Carrefour Online

Leave a Reply

Top