SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Tricou Simona Halep, tip 3D: 150 Lei, din care 40 Lei merg către o cauză nobilă. Detalii, mai jos !

Tricou Simona Halep, tip 3D: 150 Lei, din care 40 Lei merg către o cauză nobilă. Detalii, mai jos !

.

În urmă cu ceva timp,  câțiva fani ai Simonei Halep de pe forumul sportului în cauză : TennisForum a venit cu o idee inedită: de a crea un Tricou pentru Fani realizat pe 100% din suprafața tricoului. S-a votat pe forum o Poză, s-a votat și Textul, iar acum s-a finalizat design-ul . Iată-l :

Tricou Simona Halep . Traducere text: "Intotdeauna fii tu însuți, doar dacă nu poți fi Simona Halep -> Atunci, întotdeauna fii Simona Halep"

.

Costul tricoului este 150 lei (23$ cost imprimeu pe tricou) + 4$ (transport din SUA în România) + 10$ (donație) = 37$ ce vor fi transferați   către firma americană de unde vor pleca tricourile . Transportul în interiorul României va fi Gratuit, cu ajutorul unui fan care lucreaza la o firmă de curierat. Pentru cei care locuiesc în altă țară se mai adaugă un cost de transport suplimentar (în jur de 7 euro pentru cei din UE). Dacă comanda va aduna peste 48 de tricouri, atunci prețul de la print shop va fi cu 2$ mai mic, dar orice sumă în plus va fi trecută la donație. Cineva a propus data trecută ca banii sa fie donați unei fundații susținute de Simona : Hospice Casa Speranței sau Salvați Copiii. Nu s-a hotărât încă pe forum care va fi, dar pare o idee bună.

Cei care doriți să comandați, trimiteți un mail la nightcrawl3r_shop2@yahoo.com (Daniel Radu) sau msji_g@yahoo.com (George Popescu-Orodel) cu următoarele detalii: Nume, Nr. de Telefon, Adresa, Mărime dorită, Sex ( M / F )  , dacă sunteți hotărâți să achiziționați cel puțin unul.  Întrucât și noi trebuie să plătim în avans firmei americane  (pentru ca în alt fel nu se poate) , banii trebuiesc dați în avans. prin transfer bancar, depunere numerar în cont, PayPal sau Poșta Română. Aveți nevoie doar de Buletin pentru a putea transfera banii, nimic mai mult.

.

Dacă aveți nevoie de o asigurare în plus că banii vor ajunge unde trebuie , contactați-mă (Daniel Radu) , pe Facebook https://www.facebook.com/dani.radu sau pe e-mail-ul nightcrawl3r_shop2@yahoo.com pentru acest lucru. Putem conversa și la telefon dacă doriți. Numărul îl voi trimite celor care sunt cu adevărat interesați de tricou.

Nu va exista o a doua comanda, așa că cei care vor tricoul trebuie să se hotărască in zilele următoare (în maximum 10 zile). Dimensiunile disponibile vor fi S, M, L, XL , separat pentru bărbați si femei. Dimensiunea exactă a mărimilor e trecută : AICI !

Mai multe detalii (în limba engleză) despre proiect: AICI !

.

Mai jos puteți vedea și un Videoclip cu tricoul . MrWeezyFr și alți utilizatori de pe acel Forum sunt deasemenea cei care au realizat aceste videoclipuri de AICI ! și care au avut și inițiativa proiectului de ziua Simonei de anul trecut, despre care s-a scris și în presă ! DigiSport , Sport.ro , Digi 24, ProTV, TVR etc.

.

ATENȚIE ! DoarTenis.ro nu are niciun profit de niciun fel pe baza acestui proiect sau a acestui tricou ! Este doar o campanie de promovare pentru fanii ce sunt interesați să îl achiziționeze !

Daniel RaduDoarTenis.ro

7 thoughts on “Tricou Simona Halep, tip 3D: 150 Lei, din care 40 Lei merg către o cauză nobilă. Detalii, mai jos !

  1. A ajuns tricoul la mine si este foarte frumos. Pacat doar de colorare, care e clar facuta de cineva total nepriceput. La subtiori a iesit o combinatie de zone albastre si zone albe, care face ca tricoul sa fie, din pacate, de nepurtat. Astfel de zone albe au mai ramas si la cusaturi.

    Sper ca nu este o chestie generala si am avut eu ghinion.

    In orice caz, asta nu e vina voastra, initiativa ramane laudabila.

Leave a Reply

Top