SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Turneul WTA de la București, confirmat și în programul anului 2016. Iată când va avea loc și care e calendarul complet al anului viitor

Turneul WTA de la București, confirmat și în programul anului 2016. Iată când va avea loc și care e calendarul complet al anului viitor

Simona Halep cu trofeul BRD Bucharest Open

Simona Halep cu trofeul BRD Bucharest Open
Simona Halep cu trofeul BRD Bucharest Open

WTA a aprobat calendarul sezonului 2016. Din fercire, turneul WTA de la București figurează în continuare printre turneele de categorie 250.Înainte de a vă invita să vedeți calendarul complet al turneelor WTA din 2016, vă atrag atenția asupra celor mai importante lucruri care mi-au sărit în ochi în acest program, care a trebuit să includă și perioada necesară disputării Jocurilor Olimpice de la Rio. Bine, acum ca să fiu cinstit până la cap, mi-au sărit în ochi după ce le-au notat și cei de la WTA… Dar, nu-i așa, scopul scuză mijloacele 🙂

 • Turneul de la București va avea loc la fel ca și până acum, în săptămâna imediat următoare turneului de la Wimbledon. Va începe la 11 iulie.
 • Turneele de la Pataya si Baku au fost relocate și vor avea loc la Kaohsiung, în Taiwan (săptămâna 6), respectiv Nanchang, China (săptămâna 31).
 • În săptămâna 34, apare, alături de New Haven, turneul de la Louisville, care e o premieră în circuitul profesionist feminin.
 • Din cauză că Jocurile Olimpice au loc, la tenis, în perioada 6-14 august, turneul de la Stanford a fost mutat în săptămâna 29, imediat după turneul de la București. Apoi imediat vine Openul Canadei, de la Montreal.
 • Mai apare un turneu pe iarbă, la Mallorca. El va avea loc în același timp cu cel de la Birmingham, cu două săptămâni înaintea Wimbledonului.
 • Continuând alternanța organizării turneelor Premier un an la Dubai, un an la Doha, în 2016 turneul Premier la care va juca Simona Halep va fi cel de la Doha, ea urmând să sară, evident, peste Dubai. El va începe la 22 februarie, în săptămâna 6.

AICI aveți programul complet al turneelor WTA din sezonul 2016.

11 thoughts on “Turneul WTA de la București, confirmat și în programul anului 2016. Iată când va avea loc și care e calendarul complet al anului viitor

   1. Da-mi voie sa dau curs tentatiei de a te contrazice. Da, in ultimii doi ani a jucat doar la cate unul din cele doua turnee dar doar pentru ca a fost accidentata. Anul viitor ordinea va fi aceiasi ca anul asta, adica intai Doha si apoi Dubai. Ca urmare sunt convins ca se va duce la amandoua.

    1. E dreptul fiecaruia sa creada orice si evident ca respect acest lucru. In plus, nu am nici argumente concrete sa imi sustin afirmatiile. Dar eu, sincer iti spun, nu mi-as lua bilete la Dubai sa o vad, ca s-ar putea sa am o mare dezamagire…

    2. Te-ai uitat pe link unde scrie “AICI aveți programul complet al turneelor WTA din sezonul 2016.” ? 🙂 Dubai (Premier) a fost pus inaintea turneului de la Doha (Premier 5) pentru anul viitor . Deci destul de probabil nici macar nu se va inscrie la Dubai .

   2. Ea s-a inscris de fiecare data la ambele. Pana acum era primul turneul mai important, l-a castigat si din cauza accidentarii sau a lipsei de motivatie a abandonat la al doilea. Acum fiind primul turneul mai slab cotat , cred ca sunt sanse mari sa joace la amandoua.

  1. O fi dat ministrul ala cu bata-n balta, dar vad ca totusi sunt si specimene raspandite pe glob carora li s-ar potrivi descrierea.

Leave a Reply

Top