SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO Juan Martin del Potro se va opera pentru a treia oară la încheietură. Iată ce mesaj a transmis fanilor

VIDEO Juan Martin del Potro se va opera pentru a treia oară la încheietură. Iată ce mesaj a transmis fanilor

juan martin del potro

juan martin del potro
Juan Martin del Potro

Argentinianul Juan Martin del Potro iubește tenisul și e gata să facă, la propriu, oricâte sacrificii pentru a rămâne în circuit. Așa că se operează pentru a treia oară la încheietura mâinii stângi.

Fost campion la US Open și unul dintre cei mai iubiți jucători din circuit, datorită felului său deschis de a fi, argentinianul Juan Martin del Potro este și unul dintre cei mai ghinioniști sportivi din lume. El a suferit până acum două operații la încheietura mâinii stângi și joia viitoare o va face pe a treia!

Într-un mesaj video emoționant, postat pe Youtube și pe care îl puteți vedea mai jos, el spune că problemele la încheietură au apărut în 2012, de când a început să ia calmante pentru a trece peste dureri. Apoi, în 2014, a fost nevoit să se opereze, a crezut că a scăpat, dar durerile i-au revenit. A mai făcut o operație, apoi revenirea a fost la fel de dureroasă, astfel că de la Miami nu a mai jucat nici un meci. Probabil că vă amintiți cum după fiecare meci sau antrenament, argentinianul stătea cu o pungă mare de gheață pe încheietură pentru a potoli durerea.


”După ce am jucat la Miami, senzația mea era oribilă. Mi-am spus că nu vreau să lupt împotriva tenisului, nu vreau să ajung să urăsc sportul”, a spus Del Potro. El a căutat numeroase remedii alternative, dar nu a găsit niciunul care să îl vindece, așa că se va opera din nou. Doar pentru a putea juca din nou tenis.

CITEȘTE ȘI:  Cronica unui meci strâns de dublu la Roland Garros: Bopanna/Mergea vs. Krajicek/Young

4 thoughts on “VIDEO Juan Martin del Potro se va opera pentru a treia oară la încheietură. Iată ce mesaj a transmis fanilor

  1. si, judecand la rece acum, ar trebui sa se reprofileze, tot in lumea tenisului, dar sa faca altceva, pentru ca e clar ca mana aia nu va mai fi niciodata la fel ca cea din 2009 cu care trimitea scatoalce la fiecare punct! Dragut e, simpatic e, iubit e, se gaseste ceva, pe undeva si pentru el….

Leave a Reply

Top