SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Wimbledon 2015: Simona Halep A FOST ELIMINATĂ în primul tur!

Wimbledon 2015: Simona Halep A FOST ELIMINATĂ în primul tur!

wimbledon simona halep

wimbledon simona halep
Simona Malep la Wimbledon

Surpriză imensă la Wimbledon: Simona Halep, a treia favorită a întrecerii, a fost eliminată în primul tur!

În primul tur de la Wimbledon 2015, Simona Halep, a treia favorită a competiţiei, a fost învinsă cu scorul de 5-7, 6-3, 6-3 de slovaca Jana Cepelova. E cea mai rapidă eliminare a Simonei la un turneu de Grand Slam din ultimii doi ani.

Astfel, aşteptatul meci dintre Halep şi Niculescu, din turul secund, nu va mai avea loc, pentru că doar Monica a ajuns la întâlnire.


Acum, sper, sincer, ca Simona să nu se retragă din concursul de dublu, acolo unde va face pereche cu Elena Bogdan.

19 thoughts on “Wimbledon 2015: Simona Halep A FOST ELIMINATĂ în primul tur!

  1. Romanul e primul la criticat si dat in cap ca de fiecare data si expert in concluzii si scenarii, . Dar suntem de treaba aici si lasam toate comentariile pentru moment 😉 …..

    O fi fost intradevar cel mai slab meci din ultimele sezoane si n-a jucat mai nimic azi, dar sa zici “petarda” “bucatareasa” “umflata cu pompa” si “e in mocirla” iar antrenorul venit de ~10 zile “bucatar” , cand noi nici nu ne putem compara cu ei aici e de No Comment. :/

  2. Iar unii mai cred si absolut tot aud / vad scris. :/ Folosind LOGICA, putem observa ca Bouchard are 8 infrangeri in primul tur, 0 (zero) Semifinale si e pe locul 43 in WTA Race (Clasament pe anul asta) in timp ce Halep are 2 infrangeri in primul tur, 5 semifinale (3 titluri [2 mari]) si e pe locul 2 (doi) in WTA Race daca ar fi sa facem o COMPARATIE AVIZATA ! 😉 Iar ca sa revina in Top intai trebuie sa iasa din Top .

  3. Problema nu e la antrenor, e la atitudinea Simonei, oricat de urat ar parea sa zicem dar chiar i s-o urcat succesul la cap, ii suficient sa greseasca cateva puncte ca sa se enerveze si sa dea cu racheta de pamant si in general sa aibe o atitudine de tot rahatul pe teren ceea ce nu se intampla deloc inainte; de cand cu atitudinea asta au inceput si rezultatele proaste.

    1. Inseamna ca nu prea ai fost atent in afara punctelor pana acum. Acum, chiar dimpotriva, nu se mai enerveaza la fel (daca se poate spune asa). Inainte, exteriorizarile ii faceau bine, o ambitionau. Absolut de fiecare data. Chiar dimpotriva, cand nu avea reactii de genul, era intr-o zi mai proasta pe teren.

      Deci in niciun caz nu are legatura una cu alta 🙂 . Iar alte jucatoare fac de 100 de ori mai urat si revenind la Simona , prin 2012 era si mai “agresiva” , mai ales dpdv verbal 🙂 . Cauta pe YouTube meciuri. Bine ca nu mai e asa ca ar mai fi gasit “desteptii” inca un motiv prin care s-o desfiinteze.

Leave a Reply

Top