SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Wimbledon: De pe ce poziții ale Clasamentului vor începe cei 9 români Grand Slam-ul londonez

Wimbledon: De pe ce poziții ale Clasamentului vor începe cei 9 români Grand Slam-ul londonez

Simona Halep, Wimbledon 2015. Foto: Florian Eisele/AELTC

.

Deși clasamentele WTA și ATP se vor actualiza oficial, Luni, 29 iunie , se cunosc pozițiile finale de pe care vor debuta jucătorii și jucătoarele din România în cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon . Astfel :

Simona Halep staționează pe locul 3 în ierarhia WTA.   Irina-Camelia Begu coboară o poziție, de pe locul 30, pe locul 31 iar Monica Niculescu înregistrează o cădere de pe locul 46 , pe locul 48 .

Celelalte două românce aflate în Top 100 : Alexandra Dulgheru, respectiv Andreea Mitu rămân pe locurile pe care se află momentan: locul 59 pentru Alexandra, respectiv locul 70 pentru Andreea.

.

La Dublu Feminin lucrurile nu vor suferi schimbări, cu Niculescu rămânând pe locul 52 , Raluca Olaru pe 55 , Begu pe 56 iar Elena Bogdan pe 84 , doar dacă Lisa Raymond nu va juca finala, caz în care Irina și Raluca vor coborî câte un loc iar dacă va câstiga trofeul, alături de Cara Black ,  o va plasa și pe Monica cu o poziție mai jos decât cea actuală.

Deasemenea, nici la Dublu Masculin nu vor fi modificări pentru reprezentanții noștri , Horia Tecău urmând să staționeze pe locul 7 ATP iar Florin Mergea, pe locul 15 ATP .

Meciurile de pe tablourile principale vor începe Luni iar turneul va fi transmis în Direct de Digi Sport ! Să le urăm succes !

Daniel RaduDoarTenis.ro

Leave a Reply

Top