SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > BRD Bucharest Open: „În top 50, până la sfârșitul anului” (Andreea Mitu)

BRD Bucharest Open: „În top 50, până la sfârșitul anului” (Andreea Mitu)

Andreea Mitu la conferința de presă (foto credits: Doartenis.ro)

Vineri, 17 iulie, a fost o zi plină pentru Andreea Mitu. A avut de jucat două meciuri: în sferturile turneului de simplu, cu Monica Niculescu, și în sferturile turneului de dublu, alături de Patricia Țig. După cum ați aflat în articolul anterior, Andreea Mitu a pierdut la simplu. Altfel au stat lucrurile la dublu, unde echipa românească a reușit să se impună, după 1 oră și 23 de minute de joc, cu 6-3, 3-6, 10-5.

Andreea Mitu a ajuns la conferința de presă la ora 21:00, după încheierea meciului de dublu. Citiți mai jos câteva dintre declarațiile sale:

Despre meci: „Deși am început foarte bine meciul și am reușit să câștig primul set, pe parcurs m-a afectat faptul că a fost foarte cald. În setul 3 am avut crampe musculare.”

Despre planurile pe termen scurt: „Voi participa la turneul de la Bad Gastein (Austria, 19-26 iulie), unde ocup poziția a 13-a pe tabloul principal. Sigur, îmi doresc să urc în clasament, însă momentan am de lucru în primul rând la pregătirea fizică – partea care lasă de dorit, în cazul meu.”

Despre obiectivul pe 2015: „Aș vrea să ajung în Top 50 până la sfârșitul anului, dar pentru a face acest lucru, trebuie să pot juca la nivel de top 50, să fac tot ce ține de mine pentru a-mi consolida stilul de joc.”

One thought on “BRD Bucharest Open: „În top 50, până la sfârșitul anului” (Andreea Mitu)

Leave a Reply

Top