SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > BRD Bucharest Open 2015: Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu vor încerca să-și apere trofeul la dublu. Alte 8 românce pe tablou

BRD Bucharest Open 2015: Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu vor încerca să-și apere trofeul la dublu. Alte 8 românce pe tablou

Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu, campioanele Bucharest Open 2014, la dublu. Foto: Facebook BRD Bucharest Open

.

Ediția din 2014 a BRD Bucharest Open le-a adus Elenei Bogdan și Alexandrei Cadanțu primul trofeu WTA din carieră. Acestea s-au impus în proba de dublu în fața perechii Buyukakcay / Knapp atunci. Anul acesta ele vor încerca să-și apere titlul.

Elena Bogdan și Alexandra Cadanțu le vor înfrunta în primul tur pe Jaqueline Cristian și ElenaRuse, care au primit un Wild Card din partea organizatorilor.

Alte 6 românce se mai află pe tablou: celelalte beneficiare ale unui Wild Card, Andreea Mitu și Patricia Maria Țig vor juca în primul tur împotriva favoritelor #2 , Julia Goerges / Petra Martic (Germania / Croația). De asemenea, o altă pereche 100% românească și ultima în același timp, Mihaela Buzărnescu și Irina Maria Bara le vor întâlni în primă manșă pe Kateryna Bondarenko și Eva Hrdinova (Ucraina / Cehia). Buzărnescu și-a folosit clasamentul protejat pentru a accede pe tablou alături de Bara.

.

Diana Buzean va juca alături de slovaca Chantal Skamlova, împotriva perechii turco-elvețiene Cagla Buyukakcay / Viktorija Golubovic în timp ce Raluca Olaru, cea mai bine clasată jucătoare din România în ierarhia WTA de dublu (locul 55) , care participă aici, o va avea ca parteneră pe reprezentanta Statelor Unite, Anna Tatishvili și vor lupta pentru un loc în sferturi împotriva Dankăi Kovinic și Katarzynei Piter (Muntenegru / Polonia) .

Interesant este că Tatishvili ar fi trebuit să fie partenera stabilă îndelung căutată de Raluca, dar jucătoarea de origine georgiană s-a accidentat și parteneriatul nu s-a mai materializat. Cele două au câștigat turneul WTA de la Linz în 2014 împreună. Acum, clasamentul Annei la dublu (95 WTA) ar împiedica-o pe româncă să acceadă la unele turnee și este puțin probabil să continue cu aceasta. Tabloul complet:

Tabloul de dublu al BRD Bucharest Open 2015

.

Meciurile vor începe mâine.

Daniel RaduDoarTenis.ro

Leave a Reply

Top