SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Exclusiv: Deși nu s-a înscris inițial pe listă la Toronto , Halep va participa grație unui Wild Card. Begu e pe listă

Exclusiv: Deși nu s-a înscris inițial pe listă la Toronto , Halep va participa grație unui Wild Card. Begu e pe listă

Simona Halep la întâlnirea cu Presa - 15 iulie 2015 (Foto: DoarTenis.ro)

.

Așa cum s-a vehiculat ieri după conferința de presă ulterioară Kids Day , Simona Halep va participa la turneul de categorie Premier 5 din țara frunzei de arțar, Rogers Cup presented by National Bank de la Toronto :

În Exclusivitate pe DoarTenis.ro , puteți asculta partea înregistrării unde Halep menționează acest lucru, pentru a nu mai exista dubii : AICI ! (credit înregistrare: Giulio Gasparin)

De asemenea, tot prin site-ul nostru, puteți afla și micile detalii cu privire la acest subiect ! Deși nu s-a înscris pe lista inițială, listă definitivată înaintea înfrângerii suferite în primul tur de la Wimbledon, Simona va lua un Wild Card pentru a juca la acest turneu, rezervat jucătoarelor care termină sezonul precedent în Top 20, denumit simplu, Top 20 WC (două la număr) . Ea este îndreptățită la această “invitație” datorită celor menționate, fără a fi nevoită să o ceară organizatorilor în mod special. În plus, Wild Card-urile standard (trei la număr) nu sunt afectate de această situație și implicit nicio jucătoare candidată pentru unul dintre acestea.

.

Faptul că românca s-a răzgândit asupra deciziei de a evolua aici, este un lucru îmbucurător, întrucât este o competiție de rang important, de categorie Premier 5 , unde toate jucătoarele din Top 40 în clasamentul din 29 Iunie 2015 sunt pe listă , inclusiv Irina Begu (mai puțin chinezoaica Shuai Peng, accidentată) , plus Dominika Cibulkova (beneficiară a unei intrări protejate) . Halep va participa pentru prima oară la turneul canadian, după 3 ani și după 4 ani în orașul Toronto (competiția disputându-se un an la Montreal iar următorul an la Toronto) . Foto 2012:

Halep, la ultima apariție pe teren la Premier 5-ul din Canada (2012)

.

Să îi urăm succes ! Turneul a fost transmis în România în ultimii ani, în Direct la Dolce Sport.

Daniel RaduDoarTenis.ro

One thought on “Exclusiv: Deși nu s-a înscris inițial pe listă la Toronto , Halep va participa grație unui Wild Card. Begu e pe listă

Leave a Reply

Top