SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu merge în turul 2 și la dublu, la Wimbledon. A. Dulgheru, eliminată de favoritele 6

Monica Niculescu merge în turul 2 și la dublu, la Wimbledon. A. Dulgheru, eliminată de favoritele 6

Monica Niculescu și Olga Savchuk, astăzi în meciul de dublu

.

Vești bune de la dublu feminin acolo unde Monica Niculescu , alături de partenera sa Olga Savchuk, din Ucraina, s-au calificat în turul secund pe iarba de la All England Tennis Club :

Cele două , clasate pe locurile 52 WTA , respectiv 61 WTA la dublu le-au învins în 3 seturi pe gemenele Pliskova , Karolina și Kristyna (Cehia, locurile 39 și 81 la dublu) , într-un meci strâns, scor 2-6 6-4 6-4 .

Meciul nu a început foarte bine pentru perechea româno-ucrainiană, aceastea pierzându-și serviciul încă din startul meciului și neavând nicio șansă de break la retur, pe serviciul foarte puternic al surorilor.  2-6 dar Monica și Olga își ridică nivelul jocului după ce salvează o minge de break la 1-2 și pe fondul unei prestații foarte bune la fileu din partea româncei, ajutată și de parteneră, din spatele terenului, acestea se impun 6-4 în setul secund, Monica încheind cu un as .

.

Setul 3 avea să aibă o desfășurare asemănătoare și deși Karolina și Kristyna au salvat primele 2 game-uri cu ajutorul armei lor principale, serviciul, acesta nu le-a mai ajutat la fel de mult în următoarele minute iar Niculescu și Savchuk câștigă și decisivul : 6-4.

În turul 2, ele vor întâlni învingătoarele din partida Linette / Minella – Babos / Mladenovic (favorite 4) .

Alexandra Dulgheru și Silvia Soler-Espinosa (Spania) au cedat din păcate , scor 4-6 2-6 în fața favoritelor 6,  ibericele Garbine Muguruza / Carla Suarez Navarro, aflate pe locul 16 WTA în aceasta probă și pe locul 9 în Road to Singapore. Alexandra și Silvia vor primi 10 puncte în clasamentul WTA de dublu.

.

Să le urăm succes mai departe !

Daniel RaduDoarTenis.ro

Leave a Reply

Top