SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Stere Halep, suporterul de lux al tenisului românesc la Wimbledon . A asistat la alte 2 meciuri azi

Stere Halep, suporterul de lux al tenisului românesc la Wimbledon . A asistat la alte 2 meciuri azi

Stere Halep, felicitând-o pe Monica Niculescu, după victorie

.

Pe lângă meciul fiicei sale din proba de dublu , Stere Halep, tatăl jucătoarei aflate pe locul 3 în ierarhia WTA, a asistat la meciurile altor 2 românce astăzi (Joi)  . În cele ce urmează veți putea vedea și câteva fotografii :

După ce Marți, Simona Halep a fost învinsă de Jana Cepelova , astăzi, slovaca avea să joace în Turul 2 împotriva Monicăi Niculescu , cu românca impunându-se în cele din urmă, scor 6-3 6-3. Printre spectatorii de la acest meci s-a aflat și tatăl Simonei, care a felicitat-o pe Monica și pe antrenorul ei, Călin Ciorbagiu , fără remușcări, ba chiar dimpotrivă, bucurându-se ca și când ar fi câștigat fiica sa acest meci, un gest foarte frumos. Iată și o altă fotografie:

Bucuria Monicăi Niculescu + Stere Halep felicitându-l pe antrenorul jucătoarei, Călin Ciorbagiu, în fundal

.

Deasemenea, mai devreme el asistase și la meciul de dublu al Ralucăi Olaru, pierdut de aceasta și de partenera sa din păcate . Foto:

Stere Halep la meciul Liang / Olaru - Bencic / Siniakova

.

Dacă la meciul Ralucăi nu a putut asista până la final din cauza suprapunerii cu meciul E.Bogdan / Halep – Hsieh / Pennetta,  la meciul Monicăi se pare că i-a purtat noroc jucătoarei din Slatina și îi dorim să meargă și la meciul Irina Begu – Maria Sharapova de mâine dacă va avea ocazia , poate vom avea un rezultat surpriză la final 🙂 :

Daniel Radu – DoarTenis.ro

2 thoughts on “Stere Halep, suporterul de lux al tenisului românesc la Wimbledon . A asistat la alte 2 meciuri azi

Leave a Reply

Top