SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Victor Hănescu, fost număr 26 ATP, împlinește astăzi, 21 iulie, 34 de ani. La mulți ani !

Victor Hănescu, fost număr 26 ATP, împlinește astăzi, 21 iulie, 34 de ani. La mulți ani !

Victor Hănescu în 2014. Foto: Facebook Victor Hanescu

.

Anii nu iartă pe nimeni din păcate, mai ales în tenis. Astăzi, 21 iulie 2015, Victor Hănescu, fost număr 26  ATP și sfert-finalist la Roland Garros, împlinește 34 de ani.

Chiar dacă perioada în care ne încânta pe terenul de tenis prin victorii extraordinare cu jucători de Top pare să fi apus în aceste momente, asta nu îi răpește cu nimic din cariera avută până în prezent, jucătorului clasat actualmente pe locul 212 ATP, după Marius Copil și Adrian Ungur.

Acum 6 ani, Hănescu atingea însă locul 26 în ierarhia mondială, la scurt timp după ce ajunsese în optimile Grand Slam-ului de la Paris. De asemenea, 5 finale ATP, printre care 1 titlu câștigat la Gstaad, un sfert de finală la același Open Francez în 2005 unde se înclina în fața inegalabilului Roger Federer și 13 ani în care a reprezentat România în Cupa Davis, aducând multe bucurii, precum și alte performanțe notabile. Acestea îl plasează pe Victor pe un loc 3 all-time al jucătorilor români în Era Open , în proba de simplu din acest punct de vedere, după Ilie Năstase și Andrei Pavel .

Îi urăm La multi ani ! și să se bucure de ultima parte a carierei sale pe teren din acest sport minunat.

Daniel RaduDoarTenis.ro

8 thoughts on “Victor Hănescu, fost număr 26 ATP, împlinește astăzi, 21 iulie, 34 de ani. La mulți ani !

Leave a Reply

Top