SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Wimbledon 2015: Raluca Olaru s-a calificat în optimi la dublu mixt. Florin Mergea a fost eliminat

Wimbledon 2015: Raluca Olaru s-a calificat în optimi la dublu mixt. Florin Mergea a fost eliminat

Raluca Olaru tenis wta romania
Raluca Olaru tenis wta romania
Raluca Olaru

Raluca Olaru s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu mixt de la Wimbledon. Tot în turul secund al aceleiași probe, Florin Mergea a fost eliminat.

În turul secund al probei de dublu mixt de la Wimbledon, Raluca Olaru și neo-zeelandezul Michael Venus au învins cu scorul de 6-4, 6-2 cuplul Kontinen/ Zheng, cap de serie numărul 15. Următorii adversari ai cuplului Olaru/ Venus vor fi principalii favoriți, americanii Mike Bryan și Bethanie Mattek Sands.

Tot azi, în turul secund al probei de dublu mixt de la Wimbledon, Florin Mergea și olandeza Michaella Krajicek au fost învinși cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2 de perechea Lindstedt/ Medina Garrigues.


Azi, Horia Tecău și Jean Julien Rojer, precum și Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu.

De asemenea, tot azi, Monica Niculescu a fost eliminată în optimile probei de simplu. Tot legat de simplu, s-au înregistrat două rezultate care o ajută pe Simona Halep să rămână pe locul 3 în lume și după Wimbledon.

CITEȘTE ȘI:  Wimbledon, dublu: Vezi adversarii Românilor în probele pe echipe. Meci greu pentru Halep / E. Bogdan

One thought on “Wimbledon 2015: Raluca Olaru s-a calificat în optimi la dublu mixt. Florin Mergea a fost eliminat

Leave a Reply

Top