SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Cincinnati: Simona Halep va juca în turul doi azi, de la ora 18.00

Cincinnati: Simona Halep va juca în turul doi azi, de la ora 18.00

toronto simona halep

toronto simona halep
Simona Halep

Simona Halep își va face debutul la actuala ediție a turneului de la Cincinnati azi, de la ora 18.00 (11.00 ora locală). Tot azi vor mai juca Irina Begu și Horia Tecău.

Simona Halep, a treia favorită a turneului de la Cincinnati – dar rămasă a doua după retragerea Mariei Sharapova, despre care ați putut citi AICI – va deschide programul zilei pe Grandstand, de la ora locală 11.00, adică 18.00 în România. Partida va fi televizată în direct la DolceSport.


Adversara Simonei Halep va fi franțuzoaica Kristina Mladenovic, care a câștigat ambele partide cu Simona, după cum ați putut citi AICI.

Tot azi, la Cincinnati, va mai juca și Irina Begu. Aceasta o va întâlni pe Anna Scmiedlova, iar detalii despre acest meci găsiți AICI.

În fine, tot azi, de fapt joi în România, va juca la Cincinnati și Horia Tecău. Alături de olandezul Jean Julien Rojer, acesta va evolua în turul secund al probei de dublu contra perechii Alexander Peya/ Bruno Soares. E momentul ideal pentru Tecău și Rojer să-și ia revanșa în fața celor doi, care i-au învins săptămâna trecută, în sferturi la Toronto. AICI găsiți detalii despre acel meci, dacă țineți neapărat.

One thought on “Cincinnati: Simona Halep va juca în turul doi azi, de la ora 18.00

Leave a Reply

Top