SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Daniele Bracciali și Potito Starace, blatiștii tenisului, au fost suspendați pe viață!

Daniele Bracciali și Potito Starace, blatiștii tenisului, au fost suspendați pe viață!

potito starace daniele bracciali

potito starace daniele bracciali
Potito Starace si Daniele Bracciali au jucat de multe ori dublu impreuna

Cei doi italieni implicați în Mafia Pariurilor, Daniele Bracciali și Potito Starace, au primit ceea ce au meritat: au fost suspendați pe viață.

Bănuiți de multă vreme că erau implicați în meciuri trucate, italienii Daniele Bracciali (37 de ani) si Potito Starace (34 de ani) au fost dovediți ca fiind pătați, iar ieri Federația Italiană de Tenis le-a dictat și pedeapsa: au fost suspendați pe viață și au fost și amendați cu 40.000 de euro – Bracciali -, respectiv 20.000 de euro (Starace). Cei doi mai primiseră o suspendare temporară și în 2008, tot pentru implicare în lucruri necurate.


Cea mai bună clasare a lui Starace a fost ocuparea locului 27, în 2007. Principala acuzație la adresa lui e că s-a lăsat bătut de Pablo Andujar în finala turneului de la Casablanca, din 2011. Italianul conducea înaintea acelui meci cu 5-0 la meciurile directe.

Bracciali, campion în 2006 la același turneu de la Casablanca, a ocupat cel mai bun loc din carieră, 49, chiar în acel an.

În ultima perioadă, cei doi jucat împreună la dublu, probabil ca să rămână banii în familie…

3 thoughts on “Daniele Bracciali și Potito Starace, blatiștii tenisului, au fost suspendați pe viață!

  1. Asta e dreptate? Ca i-au luat pe prapaditii astia mici??? Abia cand s-o ajunge la aia mari, atunci putem zice ca e dreptate pe lume!
    Pe amarata aia care a furat parca niste lalele, nu a lasat-o sa vina din puscarie, sub paza, la inmormantarea copilului, iar aia 7 violatori si cati or mai fi pe langa ei, se plimba liberi pe strazi! Scuze de off topic, dar e cam aceeasi situatie si cu astia! Oricum erau niste neica nimeni! Eu pe aia mari vreau sa ii vad demascati! Si asta acum, nu dupa vreo 20 de ani ca in romanele lui Dumas!

Leave a Reply

Top