SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO Simona Halep a participat, alături de Redfoo, la o întâlnire cu copiii la New Haven

FOTO Simona Halep a participat, alături de Redfoo, la o întâlnire cu copiii la New Haven

simona halep redfoo new haven

simona halep redfoo new haven
Simona Halep si Redfoo la intalnirea cu copiii de la New Haven

Simona Halep s-a retras de la turneul de la New Haven, dar tot a fost nevoită să dea o fugă până acolo.

La scurt timp după finala disputată la Cincinnati, Simona Halep a anunțat, printr-un comunicat, că nu poate juca și la New Haven, din cauza unei accidentări. Lucru absolut normal, având în vedere că a jucat două finale în două săptămâni și că de săptămâna viitoare va participa la US Open.

Pentru a respecta regulamentul, Simona a trecut, totuși, pe la New Haven, acolo unde era principala favorită a turneului. Ea a fost consultată și de medicul turneului, care evident că a pus același diagnostic, dar a participat și la o acțiune promoțională, conform angajamentelor luate înainte de retragere.


Astfel, Simona Halep a fost partenera lui Redfoo – dacă nu îl știți din LMFAO îl știți după legătura de aproape doi ani cu Victoria Azarenka – la o întâlnire cu copiii. La care ambii au răspuns întrebărilor celor mici.

Apoi, Simona a luat avionul și a ajuns la New York, acolo unde, de miercuri, va începe antrenamentele pentru US Open, turneu la care e cap de serie 2.

Leave a Reply

Top