SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > New Haven: Irina Begu o va întâlni la noapte pe Lucie Safarova! Şi Raluca Olaru joacă astăzi la dublu.

New Haven: Irina Begu o va întâlni la noapte pe Lucie Safarova! Şi Raluca Olaru joacă astăzi la dublu.

Irina Begu
Irina Begu la New Haven

Rămasă singura româncă în turneul de simplu “Connecticut Open” de la New Haven, după retragerea Simonei Halep şi eliminarea Andreei Mitu şi a Alexandrei Dulgheru în calificări, Irina Begu o va întâlni la noapte pe Lucie Safarova într-un meci ce contează pentru optimile de finală.

Lucie Safarova (28 de ani), cap de serie nr. 4 (practic 3, după retragerea Simonei Halep) se află în momentul de vârf al carierei sale, ea clasându-se pentru moment pe locul 6 în clasamentul WTA şi pe locul 4 în clasamentului anului “Road to Singapore”.

Dar în singura întâlnire dintre cele două de până acum a câştigat Irina, 7-6(5), 1-6, 6-3, în octombrie anul trecut, în semifinalele turneului de la Moscova, pe hard.

Meciul va fi al doilea al sesiunii ce începe la ora 2.00 (la noapte, în România) pe terenul central (Stadium), adică în jur orei 3.30.

Tot astăzi debutează în turneul de dublu şi  Raluca Olaru (nr. 52 WTA la dublu). Ea şi-a schimbat din nou partenera la acest turneu. Din păcate, Raluca nu reuşeşte să-şi găsească o parteneră constantă, fapt ce ar ajuta-o, evident,  mult în carieră. La New Haven ea face echipă cu o bună jucătoare de dublu, poloneza Klaudia Jans-Ignacik (43 WTA la dublu). Ele le vor întâlni pe favoritele 4, Julia Georges (Germania – 35 WTA, dublu) / Lucie Hradecka (Cehia – 23 WTA, dublu).

Meciul va începe la ora 19.00 (ora României) şi va fi primul de pe terenul semi-central (Grandstand).

.

.

Leave a Reply

Top