SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > US Open 2015: Simona Halep și Horia Tecău fac pereche la dublu mixt

US Open 2015: Simona Halep și Horia Tecău fac pereche la dublu mixt

simona halep horia tecau usopen

simona halep horia tecau usopen
Simona Halep si Horia Tecau la US Open

Simona Halep își va face debutul în proba de dublu mixt chiar la US Open și chiar alături de un compatriot.

Simona Halep va face pereche cu Horia Tecău în proba de dublu mixt de la US Open, cei doi urmând să se numere printre favoriți, având în vedere că cifra perechii e 7 (locul 5 al lui Horia cu locul 2 al Simonei).

Vestea a fost dată de Simona, care a postat o fotografie de la un antrenament efectuat zilele acestea alături de Horia. Pentru jucătoarea noastră aceasta e prima participare la un concurs de dublu mixt, în vreme ce pentru Horia a devenit deja o obișnuință să participe în astfel de probe, acolo unde, în urmă cu câțiva ani, a cucerit și titlul la Australian Open.


Acum să nu mi-o luați în nume de rău, dar chiar cred nu trebuie să ne facem speranțe prea mari la titlul de dublu mixt de data aceasta, principalul obiectiv pentru Simona fiind titlul la simplu, misiune care ar fi îngreunată foarte mult printr-o participare lungă și la dublu. Oricum, va fi interesant de văzut cum se vor descurca cei doi împreună și cred că trebuie să le mulțumim și celor de la Wilson pentru că au reușit să-i convingă să joace unul alături de celălalt (cel puțin așa aș putea deduce din poza postată de Simona, în care sponsorul de rachete se vede foarte bine). Indiferent cine a intermediat această colabborare, aș vrea să o facă în continuare, pentru că dacă acum nu are nici o importanță, anul viitor, pe vremea asta, am putea să-i vedem în cursa de dublu mixt de la Jocurile Olimpice de la Rio. Acolo unde orice e posibil.

6 thoughts on “US Open 2015: Simona Halep și Horia Tecău fac pereche la dublu mixt

Leave a Reply

Top