SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur s-a calificat în optimile de simplu la Alphen și în sferturile de dublu, alături de Victor Hănescu

Adrian Ungur s-a calificat în optimile de simplu la Alphen și în sferturile de dublu, alături de Victor Hănescu

adrian ungur

adrian ungur
Adrian Ungur

Adrian Ungur a obținut ieri două victorii în cadrul challenger-ului de la 42.500 de euro de la Alphen (Olanda). Au fost singurele succese românești obținute marți în challenger-uri.

În primul tur al probei de simplu din cadrul challenger-ului de la Alphen, Adrian Ungur l-a învins cu scorul de 6-3, 5-7, 7-5 pe bulgarul Alexandr Lazov. El va juca în optimile de finală contra favoritului 8, francezul Tristan Lamasine.

La dublu, în primul tur, Adrian Ungur și Victor Hănescu au învins cu scorul de 6-4, 7-5 perechea Alexandru Carpen/ Darren Walsh, cap de serie numărul 3.

Azi, Victor Hănescu va juca în primul tur la simplu, contra olandezului Vincent Van den Honert, beneficiar al unui wild-card.

Din păcate, la challenger-ul de 42.500 de euro de la St. Remy (Franța), Marius Copil a fost învins în primul tur, scor 6-2, 4-6, 6-4, de favoritul 5, Ivan Dodig.


De asemenea, în primul tur de dublu al challenger-ului de 100.000 de euro de la Genova, Costin Pavăl și italianul Alessandro Motti, au fost eliminați, scor 7-6, 7-5, de italienii Marco Cecchinato/ Mateo Donatti.

2 thoughts on “Adrian Ungur s-a calificat în optimile de simplu la Alphen și în sferturile de dublu, alături de Victor Hănescu

Leave a Reply

Top