SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Clasament WTA: Raluca Olaru a intrat în premieră în Top 50 la dublu. Ana Bogdan ocupă cel mai bun loc din carieră la simplu

Clasament WTA: Raluca Olaru a intrat în premieră în Top 50 la dublu. Ana Bogdan ocupă cel mai bun loc din carieră la simplu

toronto raluca olaru tenis romania

toronto raluca olaru tenis romania
Raluca Olaru

Clasamentul mondial feminin publicat azi aduce destule motive de bucurie pentru românce. Iată, pe scurt, pe ce locuri se situează jucătoarele noastre  la simplu și la dublu.

În clasamentul mondial de simplu, Simona Halep e, desigur, jucătoarea cel mai bine clasată. Ea a rămas pe locul 2 în lume. E urmată de Irina Begu, care a coborât două poziții, până pe 30, de Monica Niculescu, care a urcat două poziții și e acum e pe 39, de Alexandra Dulgheru, care a urcat un loc și e pe 51, și de Andreea Mitu, care a coborât 4 locuri și e pe 79. Ea încheie prezențele românești în Top 100 WTA.

Cele patru sunt urmate de Patricia Țig, care staționează pe 116, de Ana Bogdan, care a urcat 25 de locuri până pe cel mai bun loc al carierei, 159 WTA. Prezențele românești din Top 200 se încheie cu Sorana Cîrstea, care a coborât 20 de poziții și e pe 196.


În Top 300 mai avem trei fete: Mihaela Buzărnescu, care a urcat cinci poziții, până pe 267, Cristina Dinu, care a urcat 40 de poziții, până pe 268, și de Alexandra Cadanțu, care a coborât patru locuri și e acum pe 285.

La dublu, Irina Begu e jucătoarea cel mai bine clasată. Ea a urcat cinci locuri și e acum pe 44 în lume. În top 50 a intrat, în premieră, Raluca Olaru, care a urcat 6 poziții și e acum pe 47. În Top 100 o mai avem pe Monica Niculescu, care a urcat trei poziții și e pe 58 în lume.

CITEȘTE ȘI:  ITF Pro Circuit / Futures: La Mamaia, avem finală românească, la Bucureşti, nu

2 thoughts on “Clasament WTA: Raluca Olaru a intrat în premieră în Top 50 la dublu. Ana Bogdan ocupă cel mai bun loc din carieră la simplu

Leave a Reply

Top