SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > E oficial: meciul România – Cehia, din sferturile Fed Cup, va avea loc la Cluj

E oficial: meciul România – Cehia, din sferturile Fed Cup, va avea loc la Cluj

echipa romania fed cup

echipa romania fed cup
Echipa Romaniei, dupa calificarea in Grupa Mondiala I a Fed Cup

Federaţia Română de Tenis a anunţat în mod oficial locul de desfăşurare a meciului România – Cehia, din primul tur al Fed Cup, în fapt sferturile de finală ale competiţiei. Acesta va avea loc la Cluj, în perioada 6-7 februarie 2016.

“Cel mai mare eveniment sportiv organizat de România anul viitor, întâlnirea de Fed Cup România – Cehia, nu poate fi desfășurat decât în cea mai mare și mai modernă sală pe care o are țara noastră, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În acest fel, ne ținem și promisiunea de a ajunge în cât mai multe orașe din România cu cele două echipa tricolore, Fed Cup și Cupa Davis, după Brașov, Sibiu, Galați și Constanța. După șapte victorii consecutive, echipa României de Fed Cup ne-a adus după două decenii în Grupa Mondială, unde va întâlni, încă din primul tur, deținătoarea a opt trofee de Fed Cup, ultimul câștigat anul trecut și posibil să și-l însușească și anul acesta – Cehia. Va fi un meci greu în care vor fi implicate cel puțin patru jucătoare din top 10 WTA. Însă, având experiența altor evenimente de acest fel, am convingerea că cei aproape 7.000 de spectatori care vor fi în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor fi gata să susțină din tribune încă un succes al tricolorelor”, a afirmat Cosac conform comunicatului de presă al FRT.


România și Cehia (Cehoslovacia) s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 1980, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, echipa formată atunci din Virginia Ruzici, Florența Mihai și Lucia Romanov pierzând partida cu scorul de 1-2.

9 thoughts on “E oficial: meciul România – Cehia, din sferturile Fed Cup, va avea loc la Cluj

Leave a Reply

Top