SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 1 septembrie 2015: Mardy Fish își amână retragerea cu un meci: e în turul 2 la US Open

POZA ZILEI, 1 septembrie 2015: Mardy Fish își amână retragerea cu un meci: e în turul 2 la US Open

mardy fish us open

mardy fish us open
Mardy Fish, fericit după victoria de la US Open, din primul tur

Unul dintre cele mai așteptate meciuri din ziua inaugurală a US Open a fost cel disputat de americanul Mardy Fish. Aflat la ultimul turneu din carieră, acesta și-a amânat retragerea cu cel puțin un meci.

Mardy Fish, fost jucător de Top 10, l-a învins cu scorul de 6-7, 6-3, 6-1, 6-3 pe italianul Marco Checchinato, aflat la debutul pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. ”Mă bucur că pot să mai vin în fața voastră o dată”, a declarat, după meci, Fish. Acesta este nevoit să se retragă din circuit deoarece suferă de anxietate.

De altfel, în 2012, tot la US Open, Fish ar fi trebuit să joace în turul patru contra lui Roger Federer, însă nu a putut intra pe teren tocmai din cauza unui astfel de atac de panică. De atunci până luni el nu a mai disputat nici o partidă la US Open.


Următorul meci al lui Mardy Fish va fi cel de miercuri, contra favoritului 18, spaniolul Feliciano Lopez și mi-ar plăcea ca, păstrând suspansul din filmele americane, că tot ne aflăm la New York, victoria să-i revină lui Mardy.

Leave a Reply

Top