SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Avem din nou trei români în Top 200 ATP: Marius Copil, Victor Hănescu și Adrian Ungur

Avem din nou trei români în Top 200 ATP: Marius Copil, Victor Hănescu și Adrian Ungur

adrian ungur sibiu

adrian ungur sibiu
Adrian Ungur (foto: Silvana Armat)

Vești bune vin odată cu publicarea noului clasament mondial al tenisului profesionist masculin. După mai multe luni, România are din nou trei jucători între primii 200 ai lumii.

Ajuns în finala challenger-ului de la Izmir, acolo unde a fost învins, Marius Copil a urcat 16 poziții și a ajuns pe locul 160 în lume. El e cel mai bine clasat român din ierarhia mondială, fiind urmat de Victor Hănescu. Acesta a mai urcat o poziție și e acum pe 187. Calificat în finala challenger-ului de la Sibiu – amânată din cauza ploii, pentru azi – Adrian Ungur a urcat doar cu punctele pentru finală 37 de locuri, revenind în Top 200. El ocupă acum poziția 189.

Al patrulea român din ierarhia ATP a devenit acum Petru Alexandru Luncanu care, cu ajutorul punctelor primite pentru semifinala de la Sibiu a urcat 135 de locuri, intrând în Top 500, unde ocupă poziția 435.

AICI aveți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu.


În clasamentul mondial de dublu, Horia Tecău a fost depășit de Marcelo Melo și a coborât pe locul 4. Florin Mergea se menține pe locul 15.

AICI aveți poziționarea tuturor românilor în clasamentul mondial de dublu.

Leave a Reply

Top