SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Semifinală românească la challenger-ul de la Sibiu: Adrian Ungur – Petru Luncanu

Semifinală românească la challenger-ul de la Sibiu: Adrian Ungur – Petru Luncanu

adrian ungur sibiu

adrian ungur sibiu
Adrian Ungur

Turneul challenger de la Sibiu va avea sigur un român în finală. Adrian Ungur și Petru Alexandru Luncanu vor juca sâmbătă, de la ora 12.00 (intrarea e liberă) în semifinalele competiției dotate cu premii în valoare totală de 42.500 de euro.

Azi, în sferturile de finală ale challenger-ului de la Sibiu, trei români au intrat pe teren. În mai multe repriză, căci și ploaia a fost încântată de condițiile de acolo și nu a rezistat să nu dea o raită pe teren… În mai multe rânduri…

Adrian Ungur l-a învins în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, pe principalul favorit al competiției, sârbul Dusan Lajovic, luându-și astfel revanșa după înfrângerea de săptămâna trecută, din semifinalele challenger-ului de la Banka Luka.


Petru Alexandru Luncanu s-a calificat în semifinale după ce l-a învins, cu scorul de 7-5, 6-7, 6-3, pe bulgarul Dimitar Kuzmanov.

Tot azi a jucat în sferturi și Victor Crivoi. Acesta a fost învins cu scorul de 6-4, 6-0 pe spaniolul Pere Riba, cel care în primul tur îl eliminase pe Victor Hănescu.

One thought on “Semifinală românească la challenger-ul de la Sibiu: Adrian Ungur – Petru Luncanu

Leave a Reply

Top