SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va merge în China fără Darren Cahill. Cei doi se vor reîntâlni la Turneul Campioanelor

Simona Halep va merge în China fără Darren Cahill. Cei doi se vor reîntâlni la Turneul Campioanelor

simona halep kinetic sport

darren cahill si simona halep
Darren Cahill si Simona Halep au colaborat prima data la Indian Wells

Aflată pentru câteva zile în România, Simona Halep va pleca în curând spre China, acolo unde va participa la trei turnee. La toate va fi însoțită doar de Răzvan Sabău și de Teo Cercel, antrenorul australian Darren Cahill consiliind-o de la distanță, dacă va fi nevoie.

Simona Halep ar trebui să participe săptămâna viitoare la turneul de la Guangzhou, acolo unde e cap de serie numărul 1. Apoi, circuitul chinezesc va continua pentru ea cu turneele de la Wuhan (27 septembrie – 3 octombrie) și Beijing (3-11 octombrie). La primul va fi cap de serie 1, iar la al doilea va fi favorită 2 după Serena Williams.

La niciunul dintre aceste trei turnee, Simona Halep nu îl va avea alături pe antrenorul australian Darren Cahill. El are niște angajamente în SUA, astfel că va ține legătura cu staff-ul Simonei (Răzvan Sabău și Teo Cercel) prin telefon, Skype sau prin ce or comunica ei.

Simona se va reîntâlni cu Darren Cahill la ultimul turneu al anului, Turneul Campioanelor de la Singapore, competiție care se va disputa în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie. Apoi, colaborarea lor se va încheia, cel puțin o perioadă, până când Halep va decide dacă și ce propunere îi va face australianului pentru sezonul viitor. Știți, desigur, că de anul viitor, Cahill e antrenor liber, nemaiavând contract cu Adidas, care a desființat programul de creștere și susținere a talentelor, astfel că ar putea fi angajat full-coach de un jucător sau o jucătoare. Singura cerere a lui, în afara unui salariu mare – e unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din tenis – este să poată continua și munca de comentator la ESPN.

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Imagini superbe cu bucuria Simonei Halep după victoria de poveste cu Serena Williams

Simona Halep este în aceste zile la București, acolo unde zilele trecute a fost de câteva ori la Kinetic Sport pentru a se reface 100% după accidentarea de la coapsă.


simona halep kinetic sport
Simona Halep, in mijlocul familiei Kinetic Sport

4 thoughts on “Simona Halep va merge în China fără Darren Cahill. Cei doi se vor reîntâlni la Turneul Campioanelor

Leave a Reply

Top