SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > US Open 2015: Simona Halep și Horia Tecău s-au calificat în turul doi de dublu mixt

US Open 2015: Simona Halep și Horia Tecău s-au calificat în turul doi de dublu mixt

Horia Tecau si Simona Halep la Roland Garros

Horia Tecau si Simona Halep la Roland Garros
Horia Tecau si Simona Halep

Simona Halep și Horia Tecău au debutat cu un mare pas drept în proba de dublu mixt de la US Open.

Aflată la prima ei participare într-o probă de dublu mixt, Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a avut parte de o experiență specială alături de Horia Tecău, campion în urmă cu câțiva ani în aceeași probă, dar la Australian Open. Cei doi constănțeni s-au impus nesperat de ușor, după părerea mea, scor 6-1, 6-2, în fața spaniolilor Arantxa Parra Santonja și David Marrero. În optimile de finală, Halep și Tecău vor juca împotriva favoriților 8, Julia Goerges și Nenad Zimonjic.


Tot ieri, Simona Halep a ajuns în turul al treilea la US Open, așa cum ați citit AICI.

Din păcate, a treia pereche românească aflată pe tabloul de dublu mixt, Alexandra Dulgheru/ Florin Mergea, a părăsit competiția. Cei doi au fost învinși cu scorul de 6-2, 6-2 de australienii Daria Gavrilova și John Peers.

Anda Perianu și Andrei Dăescu, intrați pe tablou după ce și-au câștigat acet drept, câștigând 9 meciuri preliminare, au părăsit, de asemenea competiția. AICI aflați ce eveniment îl așteaptă pe Andrei mâine.

6 thoughts on “US Open 2015: Simona Halep și Horia Tecău s-au calificat în turul doi de dublu mixt

Leave a Reply

Top