SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > US Open 2015: Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu și Monica Niculescu joacă azi

US Open 2015: Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu și Monica Niculescu joacă azi

us open simona halep

us open simona halep
Simona Halep e gata de startul US Open

Zi plină pentru români la US Open, în cea de-a doua zi de disputare a meciurilor de pe tabloul principal. Patru fete vor juca azi în primul tur. Meciurile vor fi transmise în direct de Eurosport.

Simona Halep, a doua favorită a US Open 2015, va deschide programul zilei. Ea va juca pe cea mai importantă arenă a complexului, Arthur Ashe, contra neo-zeelandezei Marina Erakovic. Partida va începe la ora 18.00 și va fi în direct pe Eurosport.

Tot de la ora 18.00, dar pe a treia arenă ca importanță, ”Grandstand”, va juca și Alexandra Dulgheru. Aceasta o va întâlni pe favorita 11, nemțoaica Angelique Kerber. E posibil ca și acest meci să fie în direct pe un Eurosport.

Tot de la ora 18.00, dar pe terenul numărul 15, Irina Begu, cap de serie 28, va juca împotriva belarusei Olga Govortsova.


Singura jucătoare din România care nu va juca în deschiderea programului este Monica Niculescu. Aceasta va debuta la US Open în ultimul meci de pe terenul 16, contra rusoaicei venite din calificări Alexandra Panova.

AICI vedeți ce a făcut Andreea Mitu în primul tur de la US Open.

Pentru că știu că vă interesează și programul celorlalte vedete ale tenisului, nu doar al româncelor, AICI îl puteți consulta și vă puteți stabili propriul program de vizionare a meciurilor.

5 thoughts on “US Open 2015: Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu și Monica Niculescu joacă azi

Leave a Reply

Top