SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Simona Halep > US Open 2015: Simona Halep s-a calificat în turul trei

US Open 2015: Simona Halep s-a calificat în turul trei

simona halep us open

simona halep us open
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în turul trei la US Open după ce a învins-o pe Kateryna Bondarenko în două seturi, scor 6-3 6-4  în 77 minute. Simona a câștigat 78% din punctele jucate pe primul serviciu reușind 3 ași și 20 lovituri direct câștigătoare.

Simona a făcut break în primul game al meciului și a condus apoi cu 2-0. La 2-1 40-40 două duble greșeli ale româncei i-au adus ucrainiencei rebreak-ul. Dar Simona a preluat din nou conducerea și s-a distanțat la 4-2, păstrând avantajul până la finalul setului și câștigând primul set după un nou break la 5-3.

Simona a intrat cu serviciul în setul doi, în primele nouă game-uri  ambele jucătoare câștigându-și serviciul fără probleme. Tot Simona a reușit prima break-ul, la 5-4, câștigând meciul  după o dublă greșeală a ucrainiencei.

“Ea a jucat foarte bine, a fost un meci aspru. A fost foarte greu pentru mine, dar sunt bucuroasă că am reușit să câștig în două seturi. Sunt mai puternică mental și fizic ca anul trecut și încerc să joc din ce în ce mai bine în fiecare zi.” a declarat Simona după meci.

În turul trei Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din meciul Kurumi Nara (JPN)  – Shelby Rogers (USA).

Top