SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > US Open 2015: Simona Halep va juca sâmbătă spre duminică, de la ora 2.00

US Open 2015: Simona Halep va juca sâmbătă spre duminică, de la ora 2.00

simona halep us open

simona halep us open
Simona Halep

A fost stabilită ora la care va juca Simona Halep la US Open. Dar ea nu e singurul român care va evolua pe hard-ul de la Flashing Meadows.

Simona Halep nu mai iese de pe Arthur Ashe. Azi, de fapt sâmbătă spre duminică conform orei României, Simona o va întâlni pe americanca Shelby Rogers. Ora de începere a meciului este 2.00, ora României, iar dintre toate adversarele întâlnite de Simona Halep la US Open în 2015, aceasta este clasată cel mai slab.


Logic ar fi să nu existe probleme, astfel că putem să ne gândim deja la următorul meci pe care Simona îl va juca în optimile de finală, și care va fi împotriva învingătoarei din meciul dintre Sabine Lisicki, cap de serie numărul 24, și Barbora Strykova.

Tot azi vom avea emoții și pentru cele două perechi din concursul masculin de dublu. Cronologic, primul va intra pe teren Florin Mergea. Cap de serie 6, alături de indianul Rohan Bopanna, el va juca împotriva perechii Mariusz Fyrstenberg/ Santiago Gonzalez. Partida va începe la ora 19.30, ora României și se va disputa pe terenul 7.

Pe terenul 6, dar spre închiderea programului, vor juca și Horia Tecău și Jean Julien Rojer. Rămași principali favoriți la US Open, Tecău și Rojer vor juca împotriva cuplului Frantisek Cermak/ Jiri Vesely.

Ambele meciuri de dublu contează pentru turul secund și aduc calificarea în optimile de finală.

Dar întreg programul zilei este foarte interesant, și îl puteți studia AICI.

Top