SUNTETI AICI
ACASA > Romani > US Open 2015: Visul frumos s-a încheiat în semifinale pentru Simona Halep

US Open 2015: Visul frumos s-a încheiat în semifinale pentru Simona Halep

Simona Halep Flavia Pennetta us open

Simona Halep Flavia Pennetta us open
Simona Halep si Flavia Pennetta la finalul meciului

Din păcate, visul frumos s-a încheiat pentru Simona Halep şi pentru noi. Favorită 2 la US Open, românca a fost eliminată în semifinale.

Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 6-1, 6-3 de favorita 26, Flavia Pennetta, care a obţinut a doua victorie în faţa româncei pe hard-ul de la US Open, după cea din optimile de finală de acum doi ani.

Din păcate, partida a fost dominată de Pennetta, singurul moment în care Simona a părut că poate câştiga fiind la începutul setului secund, în care a condus cu scorul de 3-1. Italianca şi-a revenit şi s-a impus cu 6-3. Întreg meciul a durat 59 de minute, şi acest lucru demonstrând ziua proastă avută de jucătoarea noastră, una dintre cele mai luptătoare jucătoare din circuit.


Chiar dacă a pierdut, nu înseamnă că Simona nu rămâne o mare campioană. Ea mai are mult timp la dispoziţie pentru a demonstra asta – deşi chiar nu cred că mai e nevoie de vreo demonstraţie – şi de a reuşi să cucerească un titlu de Grand Slam. Poate chiar la sfârşitul lui ianuarie 2016, la Australian Open.

9 thoughts on “US Open 2015: Visul frumos s-a încheiat în semifinale pentru Simona Halep

Leave a Reply

Top