SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Victor Hănescu şi Adrian Ungur au trecut de primul tur la Banja Luka.

Victor Hănescu şi Adrian Ungur au trecut de primul tur la Banja Luka.

adrian ungur
adrian ungur
Adrian Ungur

În challenger-ul ATP de la Banja Luka, Bosnia şi Herţegovina, 64.000 €, avem o participare românească semnificativă, probabil şi datorită relativei apropieri faţă de ţară.

Astfel, în afară de consacraţii Victor Hănescu (224 ATP) şi Adrian Ungur (255 ATP), i-am regăsit pe tabelul de calificări pe Petre Alexandru-Luncanu (463 ATP), Victor Vlad Cornea (976) dar şi pe “dublistul” Alexandru-Daniel Carpen (288) la dublu.

Primul tur a decurs excelent pentru Victor Hănescu şi Adrian Ungur care au eliminat jucători mai bine clasaţi decât ei: Victor HănescuPedro Cachin (Argentina, 166 ATP) 6-1, 6-4 şi Adrian UngurLaslo Djere (Serbia, 177 ATP) 3-6, 6-3, 6-4.

Petru-Alexandru Luncanu, jucător în care acum câţiva ani ne puneam speranţe atât de mari, a trecut 2 tururi de calificări şi a pierdut greu în primul tur de pe tabloul principal în faţa partenerului său de dublu, bosniacul Tomislav Brkic (291). La dublu, cei doi s-au calificat în sferturi, beneficiind de neprezentarea adversarilor.

Victor Vlad Cornea a pierdut în primul tur de calificări.

Cuplul Hănescu / Cornea a pierdut în primul tur un meci de mare luptă, în faţa favoriţilor 4, Bozoljac (Croaţia) / Cipolla (Italia); 7-5, 5-7, [10-8].

Dar vom avea un român în sferturile de dublu, căci astăzi se vor întâlni Adrian Ungur şi Alexandru Carpen, de o parte şi de cealaltă a fileului, fiecare având parteneri diferiţi.

.

.

One thought on “Victor Hănescu şi Adrian Ungur au trecut de primul tur la Banja Luka.

Leave a Reply

Top